Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tzafrir Granat, noul director al producatorului de lactate Muller Dairy Romania


Tzafrir Granat, cel care a condus pana acum marketingul producatorului de lactate Muller Diary Romania, a fost numit, de la 1 ianuarie, in functie de director general al companiei. Tzafrir Granat a preluat aceasta pozitie de la Jacob Katz, care va ocupa o noua functie in cadrul CBC Group. Anterior, incepand cu 2008, Tzafrir Granat a fost vicepresedinte de marketing al companiei, fiind responsabil de lansarea brandului Müller pe piata locala.
Inainte de a sosi in Romania, timp de 5 ani, Tzafrir Granat a fost vicepresedinte de marketing la Prigat Israel, dupa ce anterior a ocupat, tot vreme de 5 ani, functia de director adjunct de marketing in cadrul aceleiasi companii. Intre 1995 si 1997, Granat a fost director adjunct de marketing si vanzari al diviziei de inghetata din cadrul Nestlé Israel.

Tzafrir Granat are un MBA with Distinction in Marketing, titlu acordat de Universitatea din Tel Aviv, si este licentiat in Managementul Afacerilor.

Pozitia de vicepresedinte de marketing la Müller Dairy Romania a fost preluata de catre Eduard Popisteanu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cu o experienta de peste 10 ani in marketing, acesta a lucrat in mai multe companii din diverse industrii precum FMCG, constructii sau media.

Intre 2007 si 2009, Eduard Popisteanu a ocupat functia de director de marketing la Atlas Corporation, dupa ce, timp de doi ani, a avut aceeasi pozitie in cadrul grupului de media SBS. De asemenea, el a mai lucrat 8 ani la Tuborg Romania, unde a ocupat succesiv pozitiile de brand manager pentru Skol, brand manager pentru Tuborg, iar apoi business development manager.

Eduard Popisteanu a absolvit cursurile unui MBA in cadrul Open University din Marea Britanie si este licentiat in Inginerie Civila.

Muller a intrat in Romania in anul 2008 printr-un joint-venture cu grupul israelian Central Bottling Company (CBC), din care fac parte companii precum Coca-Cola Israel, United Romanian Breweries Bereprod, unul dintre cei mai importanti jucatori locali pe piata berii, Tara Israel si Prigat Israel.

Muller Dairy Romania are sediul in Bragadiru, judetul Ilfov, si detine patru depozite in judetele Ilfov, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi. Portofoliul companiei cuprinde 38 de unitari de produs. Muller Diary Romania are in prezent 80 de angajati.

La nivel de grup, Muller are aproximativ 5.000 de angajati si 5 fabrici in Europa, fiind al doilea mare jucator din industria lactatelor de pe acest continent.
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016