Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

UE iti cere parerea pentru viziunea pe termen lung pentru zonele rurale

ue-iti-cere-parerea-pentru-viziunea-pe-termen-lung-pentru-zonele-rurale

Fermierii si cetatenii sunt invitati de UE sa isi expuna parerea pentru viziunea pe termen lung pentru zonele rurale. Participarea e esentiala, intrucat masurile rezultate vor fi folosite pana in 2040.


Zonele predominant rurale acopera jumatate din Europa si reprezinta aproximativ 20 % din populatie. Totusi, cea mai mare parte a acestor zone se numara printre regiunile cele mai defavorizate din UE, cu un PIB pe cap de locuitor situat mult sub media europeana.
 
Consultarea este deschisa publicului larg, de la consumatori, sectorul agro-alimentar, IMMuri rurale, fermieri, autoritati regionale si locale, la GALuri, ONGuri, mediu academic si retele nationale rurale.
 
Scopul consultarii vizeaza centralizarea opiniilor privind:
  • Nevoile actuale ale zonelor rurale;
  • potentialul/atractivitatea zonelor rurale;
  • oportunitati pentru viitorul zonelor rurale;
  • administratia locala.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Comisia s-a angajat sa elaboreze o viziune pe termen lung pentru zonele rurale. Pentru a realiza o astfel de viziune, este necesar sa se evalueze viata in zonele rurale din Europa si sa se identifice care este cheia prosperitatii lor. Consultarea publica de fata va contribui la acest proces prin colectarea de date privind perceptia si punctele de vedere ale europenilor cu privire la o serie de aspecte, printre care: 1. Nevoile zonelor rurale in prezent 2. Ce anume face ca zonele rurale sa devina atractive 3. Oportunitati pentru viitorul zonelor rurale 4. Guvernanta in zonele rurale. Chestionarul include un set optional de intrebari privind politica agricola comuna si dezvoltarea teritoriala.
 
Aceasta ampla consultare publica se adreseaza tuturor partilor interesate. Printre acestea se numara: publicul larg: europenii din zonele rurale, urbane si intermediare, administratiile europene, nationale, regionale si locale, organizatii care reprezinta parteneri sociali, societatea civila, consumatori; ONG-urile care se ocupa in special de zonele rurale, partile interesate din sectorul privat (si asociatiile acestora), departamentele de cercetare si universitatile; institutiile si organizatiile din domeniul educatiei si al formarii profesionale.
 
Puteti participa la aceasta consultare publica completand chestionarul on-line. Daca sunteti in imposibilitatea de a utiliza chestionarul on-line, puteti sa contactati Comisia utilizand adresa de e-mail AGRI-EVALUATION[@]ec.europa.eu.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.88 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016