Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultima ora: Amenzi si dosare penale pentru mai multi producatori bucuresteni din domeniul panificatiei

ultima-ora-amenzi-si-dosare-penale-pentru-mai-multi-producatori-bucuresteni-din-domeniul-panificatiei

Politistii au descins in aceasta dimineata la 40 de firme de panificatie din Capitala, ocazie cu care au descoperit mai multe nereguli, printre care si opt infractiuni de evaziune fiscala.


Mai bine de 100 de politisti de investigare a fraudelor si de la Ordine Publica au fost mobilizati la primele ore ale acestei dimineti, in cadrul unei ample actiuni de control ce a vizat aproximativ 40 de firme de panificatie din Bucuresti.
 
Echipele de control au descins simultan le sediile respectivelor societati, concomitent cu aceste controale fiind verificate si aproximativ 100 de autovehicule care transportau produse de panificatie si materie prima destinata firmelor respective.
 
Actiunea din aceasta dimineata a avut in vedere respectarea ordonantei privind reducerea TVA la produsele de panificatie de la 24 la 9 la suta si combaterea faptelor de evaziune fiscala, dat fiind faptul ca respectiva masura doar a redus evaziunea in acest domeniu, insa nu a eradicat-o complet.
 
Acest fapt a fost dovedit de controalele politistilor, care au descoperit la 8 din cele 40 de societati controlate ca o parte din produse si materia prima folosita nu erau inregistrate in documentele contabile, fapt pentru care au intocmit pe numele administratorilor opt dosare penale pentru evaziune fiscala. La o prima estimare, se pare ca prejudiciul creat in aceste cazuri se ridica la 500.000 de lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Totodata, echipele de control au mai descoperit si o serie de nereguli ce s-au incadrat in categoria contraventiilor, fiind aplicate in acest sens 14 amenzi in valoare totala de 62.000 de lei.
 
La ora publicarii acestui material, actiunea politistilor este inca in desfasurare si este posibil ca ulterior sa mai fie descoperite si alte nereguli, rezultatele finale urmand a fi comunicate ulterior de catre biroul de presa al Politiei Capitalei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016