Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Universitatile agronomice din tara au lansat proiectul "Reţea de colaborare universitară online în scopul dezvoltării capacităţii de a furniza competenţe si competitivitate pentru piaţa muncii"


usamv-iasiUniversitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi în parteneriat Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj – Napoca si Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului Timişoara demarează proiectul „Reţea de colaborare universitară online în scopul dezvoltării capacităţii de a furniza competenţe si competitivitate pentru piaţa muncii“, finanţat de Uniunea Europeana prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor
Umane 2007 - 2013, Axa prioritară: 1 “Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”, Domeniu major de intervenţie: 1.2 “Calitate în învăţământul superior”.
Scopul acestui proiect este creşterea calităţii ofertei educaţionale din învăţământul superior, la nivelul regiunilor din care fac parte cele 4 universităţi implicate în proiect, prin mai buna corelare a programelor de masterat cu cerinţele în continuă schimbare ale pieţii muncii şi facilitarea accesului la învăţământul superior prin implementarea de soluţii software în activitatea de predare - învăţare.

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, în calitate de partener şi-a asumat portofoliul de activităţi specifice şi a început realizarea acestora în scopul atingerii obiectivelor programate ale proiectului. În cadrul proiectului, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti participă cu un număr de 8 experţi.

Derularea proiectului, pe o perioada de 24 luni, va duce la implementarea unei platforme de colaborare online integrată cu un sistem eLearning, ce permite utilizarea modulelor de curs digitale (pentru cele 4 mastere noi înfiinţate în cadru universităţilor), predarea interactivă centrată pe student şi învăţământ la distanţă performant, asigurându-se astfel premisele creşterii accesului şi participării la învăţământul superior, dezvoltarea capitalului uman, creşterea competitivităţii în domeniul cercetării, dezvoltării şi inovării şi asigurarea de oportunităţi sporite pentru participarea viitoare pe o piaţă a muncii modernă, flexibilă şi inclusivă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru atingerea scopului, în primele luni de implementare a proiectului se va defini şi implementa, la nivelul celor 4 universităţi partenere un standard de pregătire profesională specific specializărilor Agronomie, Horticultură, Zootehnie şi Medicină Veterinară compatibil şi comparabil cu standardele internaţionale de referinţă, în scopul asigurării calităţii şi evaluării programelor de masterat derulate în prezent. De asemenea, tot în prima perioada de derulare a proiectului, se vor adapta programele de masterat existente la exigenţele noului standard pentru o mai bună corelare a ofertei educaţionale
cu piaţa muncii.

Grupul ţintă al proiectului este mixt, vizând atât studenţii cât şi profesorii. Proiectul vizează 600 de absolvenţi ai ciclului de licenţă aflaţi la distanţă, din cadrul specializărilor Agronomie, Horticultură, Zootehnie şi Medicină Veterinară ai celor 4 universităţi partenere.

În acelaşi timp 80 de cadre universitare, cu atribuţii în dezvoltarea programelor de studii, vor fi beneficiarii unei pregătiri speciale în vederea bunei utilizări a instrumentelor educaţionale moderne, dar vor contribui şi la sustenabilitatea proiectului din punct de vedere al rezultatelor, prin realizarea de noi module de curs în format digital.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016