Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Valeriu Tabara: Incercam sa preluam modelul francez al Camerelor Agricole


Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, s-a întâlnit marţi cu Gilbert Bros, vicepreşedintele Adunării Permanente a Camerelor Agricole din Franţa. La întâlnire au mai fost prezenţi Silven Sturel - Director pe Proiecte Europene şi Pierre Schwartz, consilier pentru afaceri agricole în cadrul Serviciului Economic al Ambasadei Franţei la Bucureşti.
Cu această ocazie au fost abordate teme de discuţie privind modul de organizare şi conducere al Camerelor Agricole din Franţa, modalităţi de finanţare, precum şi rolul acestora.

Această vizită se înscrie în acţiunile de cooperare romano-franceze conform prevederilor din Foaia de parcurs a Parteneriatului Româno-Francez. În virtutea noii legi apărută în Monitorul Oficial în data de 10 ianuarie 2011, se consideră oportun un dialog direct al responsabililor instituţiilor şi organizaţiilor implicate cu reprezentanţii Adunării Permanente a Camerelor Agricole din Franţa, ţară care are o mare tradiţie în acest domeniu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


”Încercam să preluăm modelul francez care este unul de referinţă şi să îl adaptăm pentru România. Avem nevoie de expertiza franceză şi ţinem seama de recomandările experţilor francezi, atât în aplicarea legii noi adoptate cât şi în cazul în care ar trebui să facem unele modificări” a subliniat ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016