Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vânzările de alimente explodează înainte de scumpiri. Comercianţii îşi actualizează softul caselor de marcat.


Anunţul majorării TVA a reînviat apetitul pentru cumpărături al românilor, însă doar pentru câteva zile. Retailerii mari au avut creşteri ale fluxului de clienţi în magazine în ultimele zile, iar vânzările de alimente de bază au explodat pentru că românii îşi fac provizii de bunuri de larg consum înainte de aplicarea TVA-ului majorat.
"E o nebunie! În unele magazine nici nu mai avem stocuri de ulei", spune Gunter Grieb, directorul executiv al reţelei de magazine cu discount Profi. Magazinele au înregistrat în ultimele 2-3 zile o creştere de vânzări de 20-30% faţă de media vânzărilor pe unitate înregistrată anterior anunţului de majorare a TVA-ului, scrie Ziarul Financiar.

Nici comercianţii nu au timp să-ţi tragă sufletul. Aceştia vor face cozi la service pentru actualizarea softului caselor de marcat. Acestea vor trebui să înregistreze TVA-ul majorat, de 24%, scrie DailyBusiness.ro.

Peste 400.000 de case de marcat vor trebui modificate astazi, pana la miezul noptii, pentru a putea aplica in timp util noul TVA de 24%, releva o statistica realizata de Patronatul Caselor de Marcat. ''Vor fi sute de oameni care vor face cozi uriase la service-uri, pentru a-si putea adapta sistemele'', declara, pentru DailyBusiness.ro, Marian Anghelescu, presedintele patronatului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Decizia guvernului de a majora taxa pe valoarea adaugata de la 19 la 24% incepand cu 1 iulie a prins pe nepregatite mediul de afaceri. In urmatoarele 24 de ore, ar trebui ca toate firmele care detin case de marcat sa isi modice softul pentru a calcula si tipari pe bonuri noul TVA de 24%.

''O misiune imposibila'', spune Marian Anghelescu, presedintele Patronatului Caselor de Marcat din Romania . Organizatia numara 143 de firme care vand si asigura service pentru casele de marcat vandute in Romania.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016