Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Vânzător de pâine la Vancouver. Povestea românului care şi-a deschis brutărie în Canada
Romania Country Bread, brutăria românului Nicolae Constantin, este situată în Richmond, oraş din zona metropolitană Vancouver în British Columbia.
Brutăria are o faţadă din lemn de pin, iar interiorul magazinului este decorat în stil rustic. Prin vitrină se zăreşte singurul lucru de vânzare: pâinea de diferite forme. Lucrul este neobişnuit în Canada, unde magazinele vând rar doar un singur produs.
Nicolae Constantin s-a născut în Bucureşti în 1967, şi a lucrat, pe rând, ca ajutor de ospătar la Hanul lui Manuc, ospătar la Orizont, la terasă la bere, cu Victor Oană, "barman de mare valoare", şi la livrări la Bere Griviţa.
Spune că nu a dus-o rău pe vremea comuniştilor, dar că la un moment dat a început să aibe probleme cu regimul. Din această cauză, dar şi pentru că voia să vadă cum e viaţa în altă parte, se hotărăşte să fugă din ţară.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"Am fugit din România în 1988 prin Iugoslavia, am mers pe jos până în Grecia. După câţiva ani rătăciţi prin 'jungla europeană', am emigrat în Canada. Am lucrat ca bucătar, tâmplar, zugrav, instalator şi altele.
Sătul să mai lucrez la alţii pentru nimica toată, am deschis o pizzerie, dar din anumite motive afacerea a eşuat. Am ajuns pe drumuri", povesteşte Constantin.
După o vreme petrecută pe străzi, Constantin reuşeşte să îşi revină financiar şi, se hotărăşte să îşi deshidă o afacere de nişă, unde nu avea competiţie: brutăria în stil tradiţional.
Citeste mai mult pe Money.ro
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura