Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vânzător de pâine la Vancouver. Povestea românului care şi-a deschis brutărie în Canada


Romania Country Bread, brutăria românului Nicolae Constantin, este situată în Richmond, oraş din zona metropolitană Vancouver în British Columbia.

Brutăria are o faţadă din lemn de pin, iar interiorul magazinului este decorat în stil rustic. Prin vitrină se zăreşte singurul lucru de vânzare: pâinea de diferite forme. Lucrul este neobişnuit în Canada, unde magazinele vând rar doar un singur produs.
Nicolae Constantin s-a născut în Bucureşti în 1967, şi a lucrat, pe rând, ca ajutor de ospătar la Hanul lui Manuc, ospătar la Orizont, la terasă la bere, cu Victor Oană, "barman de mare valoare", şi la livrări la Bere Griviţa.

Spune că nu a dus-o rău pe vremea comuniştilor, dar că la un moment dat a început să aibe probleme cu regimul. Din această cauză, dar şi pentru că voia să vadă cum e viaţa în altă parte, se hotărăşte să fugă din ţară.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Am fugit din România în 1988 prin Iugoslavia, am mers pe jos până în Grecia. După câţiva ani rătăciţi prin 'jungla europeană', am emigrat în Canada. Am lucrat ca bucătar, tâmplar, zugrav, instalator şi altele.

Sătul să mai lucrez la alţii pentru nimica toată, am deschis o pizzerie, dar din anumite motive afacerea a eşuat. Am ajuns pe drumuri", povesteşte Constantin.

După o vreme petrecută pe străzi, Constantin reuşeşte să îşi revină financiar şi, se hotărăşte să îşi deshidă o afacere de nişă, unde nu avea competiţie: brutăria în stil tradiţional.

Citeste mai mult pe Money.ro

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016