Joi, 27 ianuarie 2011, în cursul dimineţii, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, s-a întâlnit cu preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Radu Roatiş.
Cu acestă ocazie au fost abordate probleme legate de situaţia importului de carne de porc din punct de vedere al calităţii acesteia. Astfel, a fost adusă în discuţie atenţia şi responsabilitatea ce trebuie acordată în ceea ce priveşte importul de carne de porc, în special din Germania.
Totodată, s-a subliniat necesitatea creşterii frecvenţei testelor care se realizează din probele de carne importată, sub acest aspect un rol important revenind Laboratoarelor de evaluare a riscurilor.
Cu acestă ocazie au fost abordate probleme legate de situaţia importului de carne de porc din punct de vedere al calităţii acesteia. Astfel, a fost adusă în discuţie atenţia şi responsabilitatea ce trebuie acordată în ceea ce priveşte importul de carne de porc, în special din Germania.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Totodată, s-a subliniat necesitatea creşterii frecvenţei testelor care se realizează din probele de carne importată, sub acest aspect un rol important revenind Laboratoarelor de evaluare a riscurilor.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News