Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Vasile Tabără a discutat cu şeful ANSVSA pe tema cărnii de porc din Germania
Joi, 27 ianuarie 2011, în cursul dimineţii, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, s-a întâlnit cu preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Radu Roatiş.
Cu acestă ocazie au fost abordate probleme legate de situaţia importului de carne de porc din punct de vedere al calităţii acesteia. Astfel, a fost adusă în discuţie atenţia şi responsabilitatea ce trebuie acordată în ceea ce priveşte importul de carne de porc, în special din Germania.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Totodată, s-a subliniat necesitatea creşterii frecvenţei testelor care se realizează din probele de carne importată, sub acest aspect un rol important revenind Laboratoarelor de evaluare a riscurilor.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News