
Pe noua linie se produc pâine proaspătă şi ambalată tip franzelă, iar procesul de fabricaţie este automatizat până la faza de ambalare. Noua tehnologie permite un control strict asupra fiecărei etape a procesului productiv, iar produsele cîştigă în calitate şi prospeţime.
'Investiţia în noua linie de panificaţie va aduce o creştere a calităţii produselor prin uniformizarea parametrilor - formă, gramaj, aspect, dar şi o creştere a productivităţii. Mai mult, ne păstrăm avantajul competitiv pe piaţa locală investind în tehnologii noi care se traduc într-un plus de calitate transferat clienţilor noştri' declară Petru Cumpăt, director executiv al Vel Pitar Punct de lucru Iaşi.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Produsele beneficiază şi de avantajul folosirii făinii corectate enzimatic, excluzând astfel adăugarea amelioratorilor de panificaţie. Consumatorii beneficiază astfel de o pâine naturală, produsă în condiţii ce corespund standardelor de calitate şi siguranţă alimentară.
Vel Pitar Iaşi este liderul pieţei de panificaţie în pieţele deservite, fiind prezent atât cu produse de panificaţie locale, cât şi naţionale.
Vel Pitar este liderul pietei de panificatie din Romania, avand centre de productie in Bucuresti (2 fabrici) si in 10 judete ale tarii (Valcea, Arges, Cluj, Galati, Iasi, Gorj, Brasov, Giurgiu, Dambovita si Olt). Actionarul majoritar la Vel Pitar SA este fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de New Century Holdings (NCH).
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News