Autor: Redactia Agroromania
Publicat in: Stiri

Insectele ajung oficial pe piata agroalimentara a UE, dupa ce Comisia Europeana a aprobat viermii de faina galbeni drept aliment nou.
Aceasta prima autorizare de introducere a insectelor pe piata UE ca alimente noi are loc in urma unei evaluari stiintifice riguroase efectuate de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA).
Noul aliment se poate consuma ca si gustare, sub forma de insecte uscate intregi, sau ca ingredient al unor produse alimentare, de exemplu sub forma de pudra in produse proteice, biscuiti sau produse pe baza de aluat.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"Strategia "De la ferma la consumator" identifica insectele ca sursa alternativa de proteine care poate sprijini tranzitia UE catre un sistem alimentar mai durabil. Milioane de oameni consuma deja zilnic insecte. In plus, conform Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), insectele sunt o sursa alimentara sanatoasa si foarte nutritiva, cu un continut ridicat de grasimi, proteine, vitamine, fibre si minerale", se mentioneaza in comunicat.
Decizia oficiala a Comisiei va fi adoptata in saptamanile urmatoare.

Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News