Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vineri se deschide Targul de Craciun din curtea MADR

vineri-se-deschide-targul-de-craciun-din-curtea-madr

Achim Irimescu, va deschide oficial targul la ora 10.00, va face un tur al expozantilor si va inmana diplome de participare din partea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale tuturor expozanţilor prezenti.


Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va gazdui „Targul de Craciun”, in curtea institutiei, in perioada 16 – 18 decembrie 2016, intre orele 10.00-18.00, iar duminica de la 10.00 -16.00, eveniment in cadrul caruia vizitatorii vor putea gasi produse agro-alimentare traditionale specifice perioadei sarbatorilor de iarna.
 
Astfel, consumatorii vor putea regasi produse traditionale atestate de MADR, ori a caror denumire este recunoscuta la nivelul Uniunii Europene sau se afla in curs de recunostere, produse din arealul zonei montane dar si produse de origine animala de la crescatorii de ovine, caprine si porcine specifice arealului din care acestia provin (Transilvania, Muntenia, Oltenia) pastrate din generatie in generatie in traditia mesei de Craciun, precum si alte produse alimentare.
 
Achim Irimescu, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, va deschide oficial targul vineri, 16 decembrie 2016, la ora 10.00, va face un tur al expozantilor si va inmana diplome de participare din partea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale tuturor expozanţilor prezenti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Vizitatorii Targului de Craciun de anul acesta sunt invitati sa redescopere gustul bucatelor din diferite regiunii ale Romaniei, al produselor din lapte sau din carne (branza, smantana, cascaval, telemea, branza de burduf in coaja de brad si in membrana naturala, cas, carnati de porc sau oaie, slanina afumata, caltabos, jumari, carnati de casa, sloi de oaie, drob de porc, lebar, toba de casa, jambon afumat, patricieni din carne de oaie afumati, muschi afumat etc.), al produselor din peste (salata icre crap sau stiuca, batog de crap argintiu, pastrama de crap argintiu, macrou afumat la rece, sardelute, pastrav afumat in cobza de brad Doftana etc.), al produselor de panificatie si patiserie (cozonac Domnesc, placinta cu dovleac, placinta cu branza etc.) al siropurilor, gemurilor sau dulceturilor de fructe, gama de dulceturi „Topoloveana”, uleiuri aromate, cosmetice naturale si altele.
 
La eveniment vor fi prezenti, de asemenea, producatori de fructe si legume, miere (polen, faguri, propolis) dar si cei de palinca si vin. Dintre produsele care vor incanta vizitatorii mentionam „Magiunul de prune de Topoloveni”, produs care beneficiaza de sistemul de calitate europeana „Indicatie Geografica Protejata - I.G.P.”.
 
De asemenea, se vor regasi şi alte produse aflate in curs de dobandire a protectiei la nivelul Uniunii Europene, cum este Scrumbia afumata de Dunare ori Catcavalul de Saveni (in curs de dobandire IGP).
 
Branza de burduf in coaja de brad, telemeaua de oi de la Vaideeni, telemeaua de oi cu ardei iute, salata tulceana cu icre de stiuca, pastravul afumat in cobza de brad si carnatii oltenesti vor fi, de asemenea, expuse de producatorii romani care işi doresc in viitorul apropiat sa inregistreze aceste produse pe sistemele de calitate europene.
 
In targ vor fi prezenti si mesteri populari care vor aduce masti traditionale, instrumente populare, icoane, obiecte obtinute prin prelucrarea lemnului si a hartiei ori papusi cu motive populare.
 
La targul de Craciun vor expune producatori din judete:âle Alba, Arges, Brasov, Botosani, municipiul Bucuresti, Calarasi, Covasna, Constanta, Dambovita, Giurgiu, Galati, Hunedoara, Harghita, Iasi, Ilfov, Maramures, Prahova, Salaj, Tulcea, Vaslui, Vaslui, Vrancea.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016