Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Virag Imre, apicultorul care trăieşte ca albinele


albineTimişoreanul de 45 de ani este mereu în preajma albinelor şi luptă ca şi oamenii din jurul său să fie la fel de harnici ca şi producătoarele de miere.
De o viaţă, apicultorul Virag Imre trăieşte lângă albine, scrie Adevarul. Tatăl său a devenit apicultor prin intermediul unor vecini care l-au iniţiat în tainele obţinerii şi producerii de miere. Dacă la început, în copilărie, a făcut totul din obligaţie, după zeci de ani de muncă, Virag Imre cunoaşte toate secretele albinelor şi nu regretă niciun minut din munca depusă până acum.

„După părerea mea, orice om care ar putea să afle măcar câteva informaţii despre albine şi stupuri s-ar îndrăgosti de modul lor de viaţă şi de normele după care trăiesc. Dacă măcar o treime din omenire ar trăi după câteva principii inspirate din stup, omenirea ar fi mai bună, mai câştigată, mai liniştită. Eu nu încerc decât să transmit informaţia, dar la noi în tară se trăieşte ca şi în junglă, astfel că misiunea mea e îngreunată”, spune Virag Imre.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


De 45 de ani, apicultorul e fascinat de viaţa insectelor de pe urma cărora trăieşte. Bărbatul ştie că albinele fac totul dintr-un instinct de supravieţuire şi de înmulţire, iar noţiunile de ordine, curăţenie şi hărnicie nu le sunt străine. „Albina e trează tot timpul, astfel că ceea ce adună în timpul zilei e conservat noaptea. O matcă nu e mai mare decât numarul de puieţi care pot fi îngrijiţi de familie. Lucrurile sunt atât de surprinzătoare mai ales că omul e, teoretic, o fiinţă ratională, în timp ce albinele sunt simple insecte”, adaugă Virag Imre.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016