Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Viticultorii englezi, marii beneficiari ai incalzirii globale


Viticultorii englezi beneficiază de pe urma încălzirii globale, producţia din acest an fiind extraordinară, mai ales pentru vinurile spumante, a spus preşedintele serviciului de studii viticole de la Plumpton College, Christopher Foss, citat de AFP.
“Noi profităm de o catastrofă mondială. Ar părea oribil, dar aşa este. Sudul Angliei se va bucura în următorii zece ani de clima actuală de pe Valea Loirei, iar în 20 de ani de cea din regiunea Bordeaux”, a explicat Foss, pentru AFP.

Producătorii englezi au început să replanteze mii de hectare de vie, descoperind tradiţii vinicole uitate din vremea romanilor şi a normanzilor, şi au început deja să profite, mai ales că producţia din 2009 se anunţă a fi de excelentă calitate. Producţia va depăşi trei milioane sticle, în creştere cu 50% faţă de media din ultimii cinci ani.

Satisfacţia briatnicilor ar putea fi însă de scurtă durată. Dacă 2 grade C în plus ar reprezenta un avantaj pentru calitatea strugurilor, situaţia ar fi cu totul alta dacă temperatura aerului ar creşte cu între 6 şi 8 grade până la finalul acestui secol.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Producţia de vin britanică nu va fi însă suficientă pentru a acoperi nevoile englezilor. Aceştia vor continua să rămână primii importatori mondiali de şampanie, cu 30 milioane de sticle pe an, iar doar 0,3% din vinul consumat de aceştia este de origine britanică.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016