Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Vrancea: Comerciantii de porci au inceput vanzarile in Piata Focsani
In Piata Agroalimentara din municipiul Focsani au aparut primii comercianti de carne de porc. Administratia pietei a pregatit 150 de mese pentru taranii care vor sa isi vanda animalele in aceasta perioada, chiria pentru o zi fiind stabilita la 18,6 lei/taraba.
Administratia Pietei asigura carlige, testul de trichineloza si butuci din lemn pentru transare. Pretului unui kilogram de carne de porc este de circa 13 lei, pentru bucati de spate, 12 lei pentru pulpa si circa 7 lei pentru organe.De asemenea, un kilogram de cap se vinde cu 5-7 lei. Potrivit directorului Adminstratiei Pietei, Fanica Popa, tarabele sunt puse la dispozitia comerciantilor pana pe data de 24 decembrie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News