In Piata Agroalimentara din municipiul Focsani au aparut primii comercianti de carne de porc. Administratia pietei a pregatit 150 de mese pentru taranii care vor sa isi vanda animalele in aceasta perioada, chiria pentru o zi fiind stabilita la 18,6 lei/taraba.
Administratia Pietei asigura carlige, testul de trichineloza si butuci din lemn pentru transare. Pretului unui kilogram de carne de porc este de circa 13 lei, pentru bucati de spate, 12 lei pentru pulpa si circa 7 lei pentru organe.De asemenea, un kilogram de cap se vinde cu 5-7 lei. Potrivit directorului Adminstratiei Pietei, Fanica Popa, tarabele sunt puse la dispozitia comerciantilor pana pe data de 24 decembrie.
Administratia Pietei asigura carlige, testul de trichineloza si butuci din lemn pentru transare. Pretului unui kilogram de carne de porc este de circa 13 lei, pentru bucati de spate, 12 lei pentru pulpa si circa 7 lei pentru organe.De asemenea, un kilogram de cap se vinde cu 5-7 lei. Potrivit directorului Adminstratiei Pietei, Fanica Popa, tarabele sunt puse la dispozitia comerciantilor pana pe data de 24 decembrie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News