Lactatele sunt în topul produselor bio cumpărate de reşiţeni. Cei care vor să se alimenteze ca la carte caută mai ales brânză de vacă sau de oaie, caşcavalul şi urda.
„Noi cumpărăm urdă pentru că este foarte bună. O folosesc la prăjituri şi la clătite. Aici brânza este excelentă. Unele sortimente nu sunt sărate. Când treci de o anumită vârstă, este bine să fim atenţi la produsele pe care le consumăm”, a spus Maria Răitaru, o gospodină din Reşiţa. Cele două magazine de produse lactate eco sunt deschise de aproximativ o lună şi deja au clienţi fideli. Încă de la primele ore ale dimineţii reşiţenii fac coadă pentru a cumpăra produse proaspete. Cele mai vândute sunt caşul, brânza sărată, dar şi caşcavalul, care sunt închegate natural.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
„Noi cumpărăm urdă pentru că este foarte bună. O folosesc la prăjituri şi la clătite. Aici brânza este excelentă. Unele sortimente nu sunt sărate. Când treci de o anumită vârstă, este bine să fim atenţi la produsele pe care le consumăm”, a spus Maria Răitaru, o gospodină din Reşiţa. Cele două magazine de produse lactate eco sunt deschise de aproximativ o lună şi deja au clienţi fideli. Încă de la primele ore ale dimineţii reşiţenii fac coadă pentru a cumpăra produse proaspete. Cele mai vândute sunt caşul, brânza sărată, dar şi caşcavalul, care sunt închegate natural.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News








