Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ZF: Rezolvarea disputei dintre actionarii Albalact este amanata pentru aprilie

Tags: albalact

Petre-Gavril Leontin, care detine in mod direct 1% din actiunile producatorului de lactate Albalact Alba Iulia, dar care sustine ca are dreptul la jumatate din titlurile familiei Ciurtin - proprietarul a peste 48% din actiunile Albalact, a obtinut amanarea pana in aprilie a procesului care urmareste clarificarea structurii actionariatului companiei de lactate.
In conditiile in care urmatoarea infatisare a celor doi actionari va avea loc la jumatatea lunii aprilie a acestui an, vanzarea Albalact - aflata pe ultima suta de metri, potrivit informatiilor ZF - ar putea fi pusa sub semnul intrebarii.

Cu toate acestea, surse din industrie sustin ca discutiile pentru vanzarea Albalact continua cu un singur investitor, respectiv grupul francez Lactalis, care detine si compania LaDorna.

"Este o cauza complexa si am cerut timp pentru formularea apararii. Am luat cunostinta de motivele pentru care Petru Ciurtin a cerut aceasta incetare a contractului de asociere prin participatiune, expuse pe sapte-opt pagini si am cerut timp pentru studierea acestora, deoarece pana acum nu am avut aceste informatii", a declarat Petre-Gavril Leontin pentru ZF.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

El a adaugat ca Petru Ciurtin, care controleaza 31,74% din actiunile Albalact, sustine in aceste declaratii ca valabilitatea contractului de asociere prin participatiune, incheiat in 1999 intre cei doi, a incetat in momentul in care nu a fost respectata una dintre clauze. Leontin afirma insa ca poate demonstra contrariul.

Raul Ciurtin, detinatorul a 16,6% din actiunile Albalact, presedintele companiei si fiul lui Petru Ciurtin, nu a vrut sa comenteze asupra motivului pentru care procesul a fost amanat si nu a spus nici daca acest proces va afecta in vreun fel businessul Albalact.

Citeste mai mult in Ziarul Financiar.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016