Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR a inceput finantarea proiectelor de infrastructura agricola

afir-a-inceput-finantarea-proiectelor-de-infrastructura-agricola

AFIR inca mai ofera fonduri din PNDR 2014-2020, asadar acum pot fi obtinuti bani pentru finantarea proiectelor de infrastructura agricola.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta lansarea sesiunii de primire a solicitarilor de finantare pentru infrastructura de acces agricola, componenta aferenta submasurii 4.3 Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020). Sesiunea pentru primirea cererilor de finantare se desfasoara online pana in 27 ianuarie 2022, ora 16.
 
Alocarea totala disponibila pentru investitii in cadrul acestei sesiuni este de aproximativ 105 milioane euro.
 
Sprijinul financiar este 100% nerambursabil din totalul cheltuielilor eligibile si nu poate depasi 1.000.000 de euro pentru un proiect. Cheltuielile sunt eligibile pana la data de 31 decembrie 2025 conform Regulamentului (UE) 2020/2220.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Beneficiarii eligibili in cadrul acestei linii de finantare sunt unitatile administrativ teritoriale si/ sau asociatii ale acestora, constituite conform legislatiei nationale in vigoare.
 
Pragul de calitate lunara pentru depunerea proiectelor este de 95 de puncte in perioada 28.10.2021 – 27.11.2021, ulterior scade la 60 de puncte pentru perioada 28.11.2021 – 27.12.2021 si atinge pragul minim de depunere a unei cereri de finantare de 20 de puncte in intervalul 28.12.2021 – 27.01.2022.
 
Depunerea continua a proiectelor in cadrul sesiunii se opreste inainte de termenul limita prevazut in nota de lansare, atunci cand valoarea publica totala a proiectelor depuse de la inceputul sesiunii avand un punctaj estimat mai mare sau egal cu pragul de calitate aferent lunii respective ajunge la 150% din nivelul alocarii sesiunii, cu exceptia primelor 5 zile calendaristice din fiecare etapa de depunere, cand depunerea proiectelor se realizeaza indiferent de nivelul plafonului.
 
Una din conditiile esentiale de finantare este ca investitia sa fie racordata la un drum existent. Totodata, solicitantii trebuie sa faca dovada proprietatii sau a dreptului de administrare a terenului pe care se realizeaza investitia. Prin proiectele depuse se vor finanta investitii in constructia, extinderea si/ sau modernizarea drumurilor de acces agricole catre ferme (cai de acces din afara exploatatiilor agricole).
 
Cei interesati pot consulta gratuit pe site-ul AFIR, la sectiunea „Investitii PNDR”, pagina dedicata submasurii 4.3.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.88 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016