Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR: Linii de finantare cu fonduri europene

afir-linii-de-finantare-cu-fonduri-europene

Fermierii au posibilitatea de a accesa fonduri europene cu ajutorul carora sa-si dezvolte afacerile. Termenul de lansare se apropie, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale intentionand sa respecte calendarul publicat in luna februarie.


In prezent, se afla in lucru sase ghiduri pentru interventiile care vor fi lansate in aceasta vara, conform directorului general al AFIR, George Chirita.
 
"Calendarul estimativ a fost agreat de noi, impreuna cu Autoritatea de Management din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. 
 
Avem la acest moment in lucru 6 ghiduri, sunt niste documente primare luate dupa fisa masuri, urmand ca acestea sa imbrace ghidul final dupa ce o sa fie aprobate de Comitetul de Monitorizare si dupa ce vor sta in consultare publica o perioada buna. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Avem in lucru ghidurile pentru instalarea tinerilor fermieri, investitiile in zootehnie, doua interventii pentru irigatii, plus doua interventii pentru beneficiarii publici, respectiv drumurile agricole si drumurile de acces comunale", a precizat George Chirita pentru AgroTV.
 
De asemenea, seful AFIR este de parere ca bugetul de fonduri europene pe care il au la dispozitie fermierii romani in urmatorii patru ani este unul consistent.
 
"AFIR a fost intotdeauna langa fermieri, langa antreprenori si procesatori. Anul acesta, oportunitatile de finantare pe care noi putem sa le oferim sunt foarte mari. Incepem un plan strategic nou, in continuarea PNDR-ului, cu niste valori foarte mari. 
 
Este vorba de 5,36 milioane de euro care sunt impartiti pe 38 de interventii. Termenul este relativ scurt fata de alte programe, pentru ca am avut o perioada de tranzitie de doi ani. 
 
Aceste oportunitati de finantare trebuie sa ducem la bun sfarsit pana la finalul anului 2027, iar fermeirii nostri trebuie sa fie pregatiti sa vina in intampinarea acestor interventii", a spus George Chirita.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016