Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR: Peste 4 milioane de euro vor ajunge la numai 14 tineri fermieri

afir-peste-4-milioane-de-euro-vor-ajunge-la-numai-14-tineri-fermieri

AFIR a confirmat ca numai 14 tineri fermieri vor obtine banii necesari pentru cumpararea de utilaje agricole.


In urma procesului de evaluare si de selectie a cererilor de finantare, 14  tineri fermieri vor primi finantari in cuantum total de 4,15 milioane de euro pentru finantarea investitiilor pe care acestia le vor realiza in propriile exploatatii agricole, a anuntat AFIR.
 
In prima etapa lunara au fost depuse on-line la AFIR 22 de cereri de finantare, in valoare de 6,32 de milioane de euro. In aceasta etapa, pragul de calitate a fost de minim 90 de puncte.
 
"Componenta destinata achizitiilor de utilaje prin submasura 4.1 a constituit o oportunitate pentru tehnologizarea exploatatiilor agricole aflate la inceput de drum. Etapa intai a asigurat finantarea proiectelor tinerilor fermieri care au atins un punctaj de selectie foarte ridicat, dar urmatoarea etapa lunara a avut un prag de calitate care a permis unui numar mult mai mare de tineri sa fie selectati pentru finantare. Rezultatele pentru ceilalti solicitanti trebuie sa fie comunicate in scurt timp, stiind ca AFIR lucreaza in ritm sustinut pentru evaluarea tuturor proiectelor", a precizat Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Valoarea sprijinului financiar nerambursabil acordat prin AFIR pentru achizitia de utilaje de catre tinerii fermieri in cadrul submasurii 4.1 este de maxim 350.000 de euro, in procent de 50% din valoarea totala eligibila a proiectului.
 
Urmatoarea etapa procedurala o reprezinta incheierea contractelor finantare a investitiilor selectate prin raportul lunar, in termen de maxim 4 sau 7 luni (pentru situatiile determinate de necesitatea emiterii Acordului de mediu) de la data transmiterii notificarii AFIR privind incheierea contractului de finantare. In aceasta perioada, beneficiarii trebuie sa prezinte la structurile teritoriale ale AFIR documentatia necesara contractarii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016