Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFM anunta un buget mai mare pentru RpE 2020

afm-anunta-un-buget-mai-mare-pentru-rpe-2020

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) anunta un buget mai mare pentru RpE 2020. Cei care aplica vor putea inlocui mai multe aparate.


Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a anuntat vineri ca in acest an va lansa Programul national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic (Rabla pentru Electrocasnice), ce va avea un buget total de 30 milioane lei.
 
Astfel, prin bugetul de venituri si cheltuieli, AFM va asigura resursele financiare pentru sustinerea si realizarea mai multor proiecte prioritare si programe pentru protectia mediului.
 
”Un alt program ce urmeaza sa fie lansat in anul 2020 este Programul national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic (Rabla pentru  Electrocasnice) cu un buget total de 30 milioane lei, buget ce va permite inlocuirea a aproximativ 100.000 de electrocasnice vechi, uzate din punct de vedere fizic si moral cu unele mai performante din perspectiva consumului energetic”, arata AFM intr-un comunicat.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Astfel, pentru Programul privind gestionarea deseurilor s-au alocat credite de angajament in valoare de 527 milioane lei destinate pentru investitii privind infrastructura de colectare a deseurilor, precum si pentru instalatii de tratare/reciclare.
 
Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (Programul Rabla Clasic) va avea o alocare de credite de angajament de 405 milioane lei, ceea ce reprezinta echivalentul a aproximativ 60.000 de masini uzate scoase din uz.
 
Pentru Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) au fost alocate credite de angajament in valoare de 140 milioane lei. Incepand de anul acesta, in cadrul programului vor putea fi achizitionate si motociclete cu propulsie electrica.
 
Un alt program vizeaza educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului, pentru care au fost alocate credite de angajament in valoare de 45 milioane lei pentru derularea campaniei nationale de informare si constientizare a cetatenilor in ceea ce priveste colectarea separata si reciclarea deseurilor demarata anul trecut, precum si pentru lansarea unei noi sesiuni de finantare in anul 2020.
 
Programul privind imbunatatirea calitatii aerului si reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, utilizand autovehicule mai putin poluante in transportul public local de persoane – autobuze si troleibuze electrice/GNC, tramvaie si troleibuze va avea o alocare de credite de angajament in valoare de 480 milioane lei, program ce se adreseaza autoritatilor publice locale in vederea extinderii retelei de transport in comun electrificat in orasele din Romania.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016