Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Avansurile la subventiile pe 2016 se vor plati intre 16 octombrie si 1 decembrie

apia-avansurile-la-subventiile-pe-2016-se-vor-plati-intre-16-octombrie-si-1-decembrie

Conform regulamentelor europene, platile din cadrul schemelor si masurilor de sprijin se fac in perioada 1 decembrie - 30 iunie a anului calendaristic urmator.


Fermierii romani vor primi avansul din subvenţiile europene aferente anului 2016 in perioada 16 octombrie - 1 decembrie 2016, dupa cum a anuntat, miercuri, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura.
 
Conform regulamentelor europene, platile din cadrul schemelor si masurilor de sprijin se fac in perioada 1 decembrie - 30 iunie a anului calendaristic urmator. 

„Platile se fac in maximum doua transe, in perioada mensionata. Statele membre pot plati inaintea datei de 1 decembrie, dar nu inaintea datei de 16 octombrie, avansuri de pana la 50% in cazul platilor directe si de pana la 75% in cazul sprijinului acordat in cadrul dezvoltarii rurale”, precizeaza APIA, citand regulamentele europene. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Campania de primire a cererilor unice de plata pentru anul 2015 a fost prima din noua Politica Agricola Comuna 2014 - 2020 si a adus schimbari majore impuse de legislatia comunitara pentru toate statele membre.
 
Legislatia a cuprins atat partea de activitate din sectorul vegetal, cat si din cel zootehnic, existand totodata reguli noi privind criteriile de eligibilitate. Din cauza contractarii cu intarziere a serviciilor de realizare si gestionare a softului si a blocajelor din modulul electronic realizat de asocierea Siveco - Teamnet pentru APIA, mii de fermieri au ramas cu avansurile neplatite la subventie pe 2015. 
 
Potrivit datelor APIA, pana in prezent, agentia a efectuat plati pentru Campania 2015, in valoare de 1,936 miliarde de euro pentru un numar de 929.420 beneficiari (98,44 % din numarul total de beneficiari), pe toate tipurile de fonduri (Fondul European de Garantare Agricola - FEGA, Fondul European pentru Agricultura şi Dezvoltare Rurala - FEADR si buget national).

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.28 din 97 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016