Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
APIA: Avansurile la subventiile pe 2016 se vor plati intre 16 octombrie si 1 decembrie
Conform regulamentelor europene, platile din cadrul schemelor si masurilor de sprijin se fac in perioada 1 decembrie - 30 iunie a anului calendaristic urmator.
Conform regulamentelor europene, platile din cadrul schemelor si masurilor de sprijin se fac in perioada 1 decembrie - 30 iunie a anului calendaristic urmator.
„Platile se fac in maximum doua transe, in perioada mensionata. Statele membre pot plati inaintea datei de 1 decembrie, dar nu inaintea datei de 16 octombrie, avansuri de pana la 50% in cazul platilor directe si de pana la 75% in cazul sprijinului acordat in cadrul dezvoltarii rurale”, precizeaza APIA, citand regulamentele europene.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
Campania de primire a cererilor unice de plata pentru anul 2015 a fost prima din noua Politica Agricola Comuna 2014 - 2020 si a adus schimbari majore impuse de legislatia comunitara pentru toate statele membre.
Legislatia a cuprins atat partea de activitate din sectorul vegetal, cat si din cel zootehnic, existand totodata reguli noi privind criteriile de eligibilitate. Din cauza contractarii cu intarziere a serviciilor de realizare si gestionare a softului si a blocajelor din modulul electronic realizat de asocierea Siveco - Teamnet pentru APIA, mii de fermieri au ramas cu avansurile neplatite la subventie pe 2015.
Potrivit datelor APIA, pana in prezent, agentia a efectuat plati pentru Campania 2015, in valoare de 1,936 miliarde de euro pentru un numar de 929.420 beneficiari (98,44 % din numarul total de beneficiari), pe toate tipurile de fonduri (Fondul European de Garantare Agricola - FEGA, Fondul European pentru Agricultura şi Dezvoltare Rurala - FEADR si buget national).
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 4.28 din 97 voturiUltima ora
- » APIA: Luna octombrie va fi una foarte importanta pentru fermierii romani
- » Plati APIA: Fermierii vor primi subventiile pe hectar si animale
- » Ministrul Agriculturii vine cu o promisiune. Banii vor intra in cont pana in 15 octombrie
- » CE propune un sprijin de 120 milioane de euro
- » Fonduri europene. Finantare pentru tinerii fermieri
Idei de afaceri in agricultura