Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
APIA plateste 7.600 de euro/ha pentru legumele cultivate in sere si solarii
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) plateste 7.600 de euro/ha pentru legumele cultivate in sere si solarii.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) demareaza marti autorizarea la plata a schemelor de sprijin cuplat in sectorul vegetal aferente cererilor de plata depuse in Campania 2018, cea mai mare suma, respectiv 7.600 euro/hectar, fiind alocata pentru legumele cultivate in sere si solarii, informeaza institutia intr-un comunicat citat Agerpres.
"Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza cu privire la faptul ca au fost stabilite cuantumurile schemelor de sprijin cuplat in sectorul vegetal aferente cererilor de plata depuse in Campania 2018, in conformitate cu Hotararea nr. 360 publicata in Monitorul Oficial nr. 440 din 03 iunie 2019, pentru aprobarea plafoanelor alocate masurilor de sprijin cuplat in sectorul vegetal, pentru anul de cerere 2018. Totodata, informam ca incepand cu data de 04 iunie 2019, APIA demareaza autorizarea la plata a schemelor de sprijin cuplat in sectorul vegetal aferente cererilor de plata depuse in Campania 2018", mentioneaza sursa citata.
Astfel, sprijinul cuplat pentru legumele cultivate in sere si solarii, respectiv tomate pentru consum in stare proaspata, castraveti pentru consum in stare proaspata si/sau pentru industrializare, ardei, varza si vinete pentru consum in stare proaspata este de 7.600,03 euro/ha, pentru samanta de cartof - 1.900,01 euro/ha, tomate pentru industrializare cultivate in camp - 1.715 euro/ha, pentru cartof timpuriu pentru industralizare - 1.000 euro/ha, pentru sfecla de zahar - 824,99 euro/ha, pentru orez - 659,99 euro/ha, castraveti pentru industrializare cultivati in camp - 530,03 euro/ha, pentru hamei - 517,03 euro/ha, pentru soia - 206 euro/hectar, prune, mere, cirese, visine, caise si zarzare - 181,92 euro/ha, pentru lucerna - 95,08 euro/ha, pentru canepa pentru ulei si/sau fibra - 87,51 euro/ha, pentru mazare boabe si fasole boabe - 84 euro/ha.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Aproximativ 41.000 de fermieri din sectorul vegetal ar putea beneficia de peste 82,3 milioane de euro de la bugetul de stat dupa ce Guvernul a aprobat, saptamana trecuta, o Hotarare prin care se stabilesc plafoanele alocate masurilor de sprijin cuplat in sectorul vegetal pentru anul de cerere 2018.
"In sedinta Guvernului din 30 mai 2019 a fost aprobata o Hotarare prin care se stabilesc plafoanele alocate masurilor de sprijin cuplat in sectorul vegetal pentru anul de cerere 2018. Plafonul maximum este de 82.334.250 euro, in echivalent 383.990.475 lei, care se asigura de la bugetul de stat, prin bugetul aprobat Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe anul 2019. De aceasta prevedere se estimeaza ca vor beneficia circa 41.000 fermieri din sectorul vegetal, care au accesat masurile de sprijin cuplat pentru culturile prevazute la art. 1 din Hotararea Guvernului nr. 219/2015 privind stabilirea sectoarelor, culturilor si speciilor de animale pentru care se acorda sprijin cuplat in perioada 2015-2020, si au indeplinit conditiile de eligibilitate", se preciza intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Autor:
Redactia Agroromania
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 4.9 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Ultima ora