Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Conditii de eligibilitate pentru ajutorul de minimis acordat cultivatorilor de usturoi

Schema de ajutor de minimis se desfasora pe o perioada de 3 ani, respectiv 2019-2021, iar sprijinul financiar este de 1.000 euro/ha cultivat cu usturoi.
Schema de ajutor de minimis se desfasora pe o perioada de 3 ani, respectiv 2019-2021, iar sprijinul financiar este de 1.000 euro/ha cultivat cu usturoi si se calculeaza proportional cu suprafata de pe care s-a obtinut o cantitate minima de 3000 kg/ha. Bugetul pentru anul 2019 este de 2.000.000 euro (9.300.000 lei) si se aproba anual.
Cererile se depun la Directiile pentru Agricultura Judetene, pana la data de 15 mai, inclusiv, de catre urmatorii beneficiari:
-producatori agricoli persoane fizice care detin atestat de producator;
-producatori agricoli persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale, constituite potrivit OUG nr. 44/2008;
-producatori agricoli persoane juridice.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Pentru a fi eligibili, beneficiarii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii cumulativ:
a) sa detina o suprafata cultivata cu usturoi de minim 3.000 mp;
b) sa obtina o productie de minim 3 kg usturoi/10 mp;
c) sa fie inregistrati in evidentele Registrului agricol deschis la primariile in a caror raza administrativ-teritoriala se afla suprafetele cultivate cu usturoi in anul de cerere.
d) sa faca dovada productiei realizate potrivit prevederilor lit. a) si b) prin documente justificative.
Valorificarea productiei se face in perioada1 iulie - 29 noiembrie, inclusiv a anului de cerere. Documentele justificative (bonul fiscal/factura/fila/filele din carnetul de comercializare) care atesta comercializarea productiei de usturoi valorificate in anul 2019, se depun la Directiile Agricole Judetene pana la data de 29 noiembrie, inclusiv.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere".
Votati articolul
Nota: 5 din 3 voturiUltima ora
- » MADR: Plati de 90 de milioane de lei pentru fermieri
- » MADR: Noile conditii pentru subventia APIA de 338 euro/cap de vaca
- » Sprijin AFIR de 30.000 de euro/proiect. Pana cand poate fi accesat?
- » Plata ANT: Noile conditii pentru acordarea subventiei la vaca de lapte
- » Finantare de 70.000 de euro pentru tinerii fermieri. Care sunt documentele obligatorii?
Idei de afaceri in agricultura