Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Subventii

Schema de ajutor de minimis se desfasora pe o perioada de 3 ani, respectiv 2019-2021, iar sprijinul financiar este de 1.000 euro/ha cultivat cu usturoi.
Schema de ajutor de minimis se desfasora pe o perioada de 3 ani, respectiv 2019-2021, iar sprijinul financiar este de 1.000 euro/ha cultivat cu usturoi si se calculeaza proportional cu suprafata de pe care s-a obtinut o cantitate minima de 3000 kg/ha. Bugetul pentru anul 2019 este de 2.000.000 euro (9.300.000 lei) si se aproba anual.
Cererile se depun la Directiile pentru Agricultura Judetene, pana la data de 15 mai, inclusiv, de catre urmatorii beneficiari:
-producatori agricoli persoane fizice care detin atestat de producator;
-producatori agricoli persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale, constituite potrivit OUG nr. 44/2008;
-producatori agricoli persoane juridice.
Pentru a fi eligibili, beneficiarii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii cumulativ:
a) sa detina o suprafata cultivata cu usturoi de minim 3.000 mp;
b) sa obtina o productie de minim 3 kg usturoi/10 mp;
c) sa fie inregistrati in evidentele Registrului agricol deschis la primariile in a caror raza administrativ-teritoriala se afla suprafetele cultivate cu usturoi in anul de cerere.
d) sa faca dovada productiei realizate potrivit prevederilor lit. a) si b) prin documente justificative.
Valorificarea productiei se face in perioada1 iulie - 29 noiembrie, inclusiv a anului de cerere. Documentele justificative (bonul fiscal/factura/fila/filele din carnetul de comercializare) care atesta comercializarea productiei de usturoi valorificate in anul 2019, se depun la Directiile Agricole Judetene pana la data de 29 noiembrie, inclusiv.
Cererile se depun la Directiile pentru Agricultura Judetene, pana la data de 15 mai, inclusiv, de catre urmatorii beneficiari:
-producatori agricoli persoane fizice care detin atestat de producator;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
-producatori agricoli persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale, constituite potrivit OUG nr. 44/2008;
-producatori agricoli persoane juridice.
Pentru a fi eligibili, beneficiarii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii cumulativ:
a) sa detina o suprafata cultivata cu usturoi de minim 3.000 mp;
b) sa obtina o productie de minim 3 kg usturoi/10 mp;
c) sa fie inregistrati in evidentele Registrului agricol deschis la primariile in a caror raza administrativ-teritoriala se afla suprafetele cultivate cu usturoi in anul de cerere.
d) sa faca dovada productiei realizate potrivit prevederilor lit. a) si b) prin documente justificative.
Valorificarea productiei se face in perioada1 iulie - 29 noiembrie, inclusiv a anului de cerere. Documentele justificative (bonul fiscal/factura/fila/filele din carnetul de comercializare) care atesta comercializarea productiei de usturoi valorificate in anul 2019, se depun la Directiile Agricole Judetene pana la data de 29 noiembrie, inclusiv.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News