Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: O noua subventie pentru crescatorii de bovine

madr-o-noua-subventie-pentru-crescatorii-de-bovine

Ministerul Agriculturii a anuntat un nou sprijin cuplat de care ar urma sa beneficieze crescatorii de bovine care cultiva porumb pentru siloz, din 2024.


Subventia ar urma sa fie in cuantum de 246 euro/hectar, lucru ce ar putea duce sprijinul total la aproximativ 460 euro/hectar. 
 
Crescatorii de vaci ii someaza pe reprezentantii MADR sa se grabeasca cu stabilirea detaliilor legate de aceasta schema de sprijin, pentru a avea timp sa-si faca calculele pentru anul viitor.
 
"Sprijinul pentru porumbul siloz va functiona de la anul, vorbim de o valoare de 246 euro/hectar, ceea ce ar insemna, conform fisei PD-26 care a fost notificata la Bruxelles, undeva la 82 euro/cap de animal. E un lucru extrem de important, e un plus pentru fermieri, insa trebuie sa vedem cum se va aplica aceasta masura", a precizat Ionut Lupu, director executiv al asociatiei Holstein RO, pentru AgroTV.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Crescatorii de bovine vor trebui sa demonstreze ca au o incarcatura de 3 vaci/hectarul de porumb siloz. In acest sens, calculat la cap de animal, sprijinul ar urma sa fie de 82 euro/cap.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016