Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi conditii pentru crescatorii de animale care vor sa primeasca subventii

noi-conditii-pentru-crescatorii-de-animale-care-vor-sa-primeasca-subventii

Acestea se refera atat la plata ajutorului national tranzitoriu, cat si la cea a sprijinului cuplat zootehnic.


APIA informeaza crescatorii de animale ca pentru campania 2019 au aparut o serie de noutati legislative de care trebuie sa tina cont crescatorii de animale atunci cand depun cererile unice pentru accesarea subventiilor prin ajutorul national tranzitoriu sau sprijinul cuplat zootehnic.
 
Astfel, referitor la plata ajutorului national tranzitoriu, APIA precizeaza ca s-a introdus posibilitatea cedarii dreptului la prima, obtinut in anii anteriori, pentru schema pentru bovine de lapte, in aceeasi exploatatie cu cod ANSVSA, in urma schimbarii formei de organizare, intre soti sau in urma mostenirii exploatatie cu cod ANSVSA, cu conditia respectarii cumulative a conditiilor de eligibilitate.
 
Documentele care insotesc cererea unica de plata pentru situatiile de mai sus s-au completat cu litera c):
– copie de pe certificatul de casatorie si declaratia pe propria raspundere a sotului care cedeaza dreptul la prima;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

– copie de pe certificatul de inregistrare/radiere si de pe documentul notarial de cedare a dreptului la prima, cu exceptia schimbarii formei de organizare din PF in PFA/II/IF, caz in care solicitantul trebuie sa prezinte o declaratie pe proprie raspundere de cedare a dreptului la prima.
– copie de pe certificatul de mostenitor, certificatul de calitate de mostenitor sau copie a anexei nr. 24 de la starea civila a unitatilor administrativ-teritoriale, insotite de copiile declaratiilor de cedare a dreptului la prima din partea celorlalti mostenitori, in cazul in care exista mai multi mostenitori.
 
Referitor la plata Sprijinului Cuplat Zootehnic (SCZ), conditiile cumulative s-au completat cu urmatoarele precizari:
-bivolitele de lapte pentru care se solicita SCZ trebuie sa fie inscrise/inregistrate in registrul genealogic al rasei, sectiunea principala sau suplimentara.”
– vacile de carne si/sau vacile metise cu rase de carne pentru care se solicita SCZ trebuie sa fie inscrise/inregistrate in registrul genealogic al rasei, sectiunea principala sau suplimentara, iar taurii de reproductie din rase de carne pentru care se solicita SCZ trebuie sa fie inscrisi in registrul genealogic al rasei, sectiunea principala;”.
 
De asemenea, vacile de lapte pentru care fermierii solicita SCZ, trebuie sa fie inscrise/inregistrate in registrul genealogic al rasei, sectiunea principala sau suplimentara.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.15 din 10 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016