Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primarii buzoieni, instruiti in privinta absorbtiei de fonduri europene in agricultura si infrastructura rurala

primarii-buzoieni-instruiti-in-privinta-absorbtiei-de-fonduri-europene-in-agricultura-si-infrastructura-rurala

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a organizat o intalnire cu primarii buzoieni si cu reprezentantii Ministerului Agriculturii, AFIR, ANSVSA, pe tema absorbtiei de fonduri europene in perioada 2014-2020.


Oficialii prezenti la intalnire au prezentat pricipalele axe de finantare, noile reglementari in domeniul absorbtiei fondurilor europene, alocarile pentru fiecare masura in parte, precum si modul in care a fost simplificat intregul proces de accesare de fonduri.
 
„Absorbtia fondurilor europene reprezinta o prioritate atat pentru Consiliul Judetean, cat si pentru fiecare autoritate locala din judetul Buzau, intrucat ne ofera posibilitatea de a implementa proiecte de care fiecare comunitate are atata nevoie. Am organizat astazi aceasta intalnire din dorinta ca primarii sa fie informati in ceea ce priveste perioada de finantare 2014-2020”, a declarat Petre Emanoil Neagu.
 
Una dintre noutatile prezentate in cadrul sedintei a facut referire la faptul ca depunere proiectelor, avizarea achizitiilor, precum si depunere cererilor de finantare si rambursare se poate face on-line, scurtandu-se astfel timpii de asteptare.
 
„Discutia a avut rolul de a le pune la dispozitie primarilor informatiile referitoare la noile ghiduri de finantare, precum si schimbarile care au aparut pe noul buget european. Ne dorim ca gradul de absorbtie a fondurilor sa fie cat mai ridicat, pentru ca inca este nevoie de investitii substantiale in fiecare comuna in parte, fie ca vorbim despre drumuri, sisteme de apa-canal sau de infrastructura educationala sau culturala”, a mai spus Petre Emanoil Neagu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
De asemenea, reprezentantii autoritatilor locale au putut adresa intrebari si au fost discutate chestiuni punctuale pe care le-a ridicat fiecare in parte.
 
La intalnire au mai participat George Turtoi, Secretar de stat in Ministerul Agriculturii, Iulian Bucataru, Director general adjunct Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Anghel Panait, Director general adjunct Centrul Regional II Constanta, Decebal Vranceanu, Sef serviciu Serviciul Infrastructura de baza Centrul Regional II Constanta, Dumitru Baiculescu, Director general Autoritatea Naţionala Sanitar Veterinara şi pentru Siguranţa Alimentelor si Mihai Herciu, Directorul general al Autoritatii de Management pentru Programul National pentru Dezvoltare Rurala.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016