Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Subventii suplimentare pentru tinerii fermieri

subventii-suplimentare-pentru-tinerii-fermieri

Joi, in cadrul dezbaterii "Romanian Agribusiness Conference", eveniment organizat de Medien Conferences si Romania Libera, s-a stipulat faptul ca tinerii fermieri ar putea primi subventii suplimentare, bugetul acestora urmand sa fie reprezentat de minim 2% din totalul subventiilor acordate agricultorilor la nivel national. Propunerea a fost facuta in Parlementul European de eurodeputatul roman Rares Niculescu.


Prezent la evenimentul de joi, acesta a declarat ca, alaturi de colegii din Partidul Popular European, solicita ca statele membre ale UE sa fie obligate sa aloce cel putin 2% din pachetul pentru plati directe pentru sprijinirea tinerilor agricultori, sub forma unor subventii suplimentare. Aceste fonduri pentru tineri ar urma sa fie acordate concomitent cu sprijinul pentru instalarea tinerilor fermieri, existent in prezent.

De asemenea, Niculescu a propus, printr-un amendament, ca statele membre sa poata utiliza 15% din plafonul national, pentru a sprijini micile ferme, valoarea subventiei urmand sa creasca de la maximum 1000 de euro la maximum 1500 de euro pe an, in cadrul unui sistem simplificat, fara reguli birocratice.

Referindu-se la politicile de dezvoltare rurala, deputatul european a afirmat ca in aceasta privinta, "cel mai mare dusman al Romaniei sunt autoritatile romane", care ar trebui sa elimine unele excese birocratice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Acolo unde UE cere o stampila, venim noi si mai cerem inca zece stampile", a comentat Rares Niculescu. Cu toate acestea, Romania a obtinut rezultate bune in atragerea fondurilor pentru agricultura, a aratat deputatul european, nivelul absorbtiei fiind de peste 50%.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016