Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum va ajuta achizitionarea unor tigai basculante pentru bucatarii profesionale?

cum-va-ajuta-achizitionarea-unor-tigai-basculante-pentru-bucatarii-profesionale

Pentru dotarea completa a unei bucatarii profesionale este nevoie de numeroase echipamente de cea mai buna calitate, precum masini de gatit, plite, grilluri, friteuze, masini de fiert paste, marmite, precum si numeroase alte accesorii.


Unul dintre elementele importante care intra in dotarea fiecarei bucatarii profesionale este reprezentat de tigaile basculante, care asigura prepararea rapida a unor cantitati mari de mancare, precum si descarcarea usoara a preparatelor prin intermediul unui sistem de basculare a cuvei cu rol important in reducerea timpului de servire.

Foarte versatile, echipamentele de acest tip permit fierberea, dar si rumenirea sau prajirea alimentelor. In alegerea lor, trebuie tinut cont in principal de tipul de alimentare – electrica sau pe gaz – si de capacitatea cuvei. 

Fresco Expert, compania care ofera solutii pentru bucatarii profesionale de mai bine de un sfert de secol, are o oferta variata de echipamente provenite de la branduri de top, recunoscute la nivel national si international. 

Tigaie basculanta pe gaz de la Electrolux Professional

Compatibil atat cu gaz natural, cat si cu GPL, acest produs marca Electrolux Professional are o capacitate a cuvei de 60 de litri. Arzatoarele sunt realizate din AISI 441, cu combustie optimizata. In plus, beneficiaza de un dispozitiv de protectie impotriva stingerii flacarii, de aprindere piezo si de control electric al flacarii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Suprafata de gatit este potrivita pentru prajire, rumenire, coacere, fierbere prin inabusire, precum si pentru prepararea sosurilor, sotare, fierbere si calire. Una dintre cele mai importante dotari ale acestui tip de echipamente pentru bucatarii profesionale este reprezentat de mecanismul pentru bascularea manuala a tigaii. Capacul cu strat dublu este realizat din inox, iar temperatura de preparare poate fi setata cu ajutorul unui termostat. 

Produsul este prevazut cu panouri exterioare din inox, cu finisaj Scotch Brite si, de asemenea, cu picioare ajustabile din inox. Marginile laterale sunt in unghi drept, pentru a permite imbinarea intre unitati. Echipamentul se poate instala pe sisteme suspendate, dar nu este disponibila si optiunea de instalare pe roti. 

Tigaie basculanta electrica de la Electrolux Professional

Tigaile alimentate electric sunt, de asemenea, echipamente care se dovedesc extrem de utile in bucatarii profesionale. Modelul cu capacitatea de 60 de litri oferit de Electrolux Professional functioneaza cu elementi de incalzire cu infrarosu, pozitionati sub suprafata de gatit. Astfel, aceasta poate servi pentru multiple intrebuintari: prajire, rumenire, coacere, fierbere prin inabusire, prepararea sosurilor, fierbere si calire.

Bineinteles, echipamentul este prevazut cu un mecanism pentru basculare manuala. Temperatura de preparare poate fi setata cu ajutorul unui termostat. Temperatura de lucru este cuprinsa intre 120 si 260 de grade Celsius. Capacul cu strat dublu este realizat din inox, din acelasi material fiind si panourile exterioare, ceea ce garanteaza o rezistenta deosebita.

In magazinul online Fresco.ro gasiti si alte echipamente pe gaz sau electrice. Tigaile basculante electrice au o capacitate a cuvei cuprinsa intre 30 si 120 de litri. La randul lor, cele pe gaz au cuve cu capacitatea cuprinsa intre 50 si 120 de litri, fiind astfel potrivite pentru orice bucatarii, indiferent de dimensiuni si necesitati!

Fresco Expert va ofera, pe langa o gama completa de echipamente pentru bucatarii profesionale, si consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si servicii post-livrare. Puteti, de asemenea, sa optati intre trei tipuri de garantie, avand astfel o siguranta deplina a calitatii!

 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016