Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Profesionistii in pesiagistica primesc o gama dedicata de utilaje cu acumulator de la STIHL

profesionistii-in-pesiagistica-primesc-o-gama-dedicata-de-utilaje-cu-acumulator-de-la-stihl

Compania STIHL a dezvoltat puternic, in utlimii ani, gamele de utilaje cu acumulatori. Inginerii germani au conceput initial utilaje pentru zona hobby, insa evolutia spectaculoasa a tehnologiilor si inovatiile companiei le-au permis construirea unor sisteme dedicate profesionistilor.

Puterea si anduranta unor astfel de echipamente le face disponibile la lucru intens in sectorul de amenajari a spatiilor verzi, fiind o alternativa mai “tacuta” si mai “eco” traditionalele motoare cu carburant.

Sistemul PRO cu acumulator de la STIHL vizeaza patru categorii de utilaje si anume: motocoase, motoferastraie, foarfeci de gard viu si suflante. Toate acestea functioneaza acum cu un singur acumulator compatibil cu fiecare utilaj in parte. Astfel, utilizarea intregului sistem de echipamente, cu un singur acumulator, devine extrem de fiabila din punct de vedere al costurilor de achizitie si operare, fara a mai pune la socoteala silentiozitatea si factorul ECO.

Timpii de lucru difera de la un utilaj la altul, in functie de intensitatea folosirii, dar si de lucrarea realizata. De exemplu, cel mai performant acumulator de la STIHL poate “duce” pana la 180 de minute de activitate, in cazul unui foarfece de gard viu HSA profesional.

Acelasi tip de acumulator functioneaza in sarcina pana la 50 de minute pentru un motoferastrau din gama profesionala MSA sau chiar 85 de minute, atunci cand se cupleaza la motocoasa din aceeasi gama PRO - FSA 130, dotata cu disc de taiat iarba.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sistemul PRO cu acumulator cuprinde cele patru categorii de utilaje enumerate mai sus, cu diverse variante si optiuni, in functie de necesitatile profesionistilor.

In total, pe rafturile magazinelor STIHL din Romania au fost introduse anul acesta 8 utilaje cu acumulator in sistemul PRO. La acestea se adauga patru utilaje din gama compacta (semi profesionala) si trei destinate zonei hobby – motocoasa FSA 45, foarfecele de gard viu HSA 45 si foarfecele pentru arbusti HSA 45.  


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016