Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Velopa.ro| Beneficiile echiparii masinii cu anvelope allseason

veloparo-beneficiile-echiparii-masinii-cu-anvelope-allseason

Echiparea masinii cu anvelope allseason este cea mai avantajoasa si cea mai practica. In acest fel te asiguri ca esti mereu pregatit pentru a porni la drum si ai numeroase avantaje spre deosebire de cei care aleg anvelope de sezon.


Beneficiile alegerii anvelopelor allseason

Anvelopele allseason iti ofera beneficii pe care restul anvelopelor nu ti-l ofera. Economisesti timp, bani si scapi de griji. In plus, esti mereu pregatit sa pornesti la drum, indiferent de conditiile meteo. Iata care sunt principalele avantaje ale alegerii anvelopelor allseason:

1. Economisesti sume substantiale

Unul dintre principalele avantaje ale achizitionarii de anvelope allseason este faptul ca te ajuta sa faci economii substantiale. Cum este posibil? In primul rand, vei vumpara un singur set de anvelope si nu doua, cum se intampla in cazul anvelopelor de sezon, unde ai nevoie de anvelope de vara si anvelope de iarna. Apoi, economisesti bani pe care i-ai da in service, la fiecare schimbare de anotimp, pentru a face trecerea de la anvelope de vara la cele de iarna si invers. Apoi, nu vei mai fi nevoit sa cheltui bani pentru depozitarea anvelopelor in hoteluri speciale.

2. Economisesti timp pretios

Un alt avantaj este ca folosind anvelope allseazon economisesti timp pe care l-ai pierde in service, de doua ori pe an, pentru a face trecerea de la anvelope de vara la cele de iarna si invers.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

3. Scapi de griji

Pe langa economiseirea timpului, scapi si de griji. Nu mai trebuie sa stai cu ochii pe vreme pentru a decide cand este momentul oportun sa-ti schimbi anvelopele astfel incat iarna sa nu te ia prin surprindere.

4. Esti intotdeauna pregatit sa pleci la drum

Indiferent de conditiile meteo, daca alegi anvelope allseason pentru masina ta, vei fi mereu pregatit pentru drum. Fie ca sunt peste 30 de grade sau sub -20 de grade poti circula in conditii de siguranta.

Cum alegi anvelopele allseason pentru masina ta

Nu ai inca un set de anvelope allseason si vrei sa achizitionezi unul pentru masina ta? Poti face acest foarte usor, tinand cont de cateva detalii simple.

In primul rand este important sa stii modelul masinii si dimensiunea anvelopelor. Dimensiunea este inscriptionata atat pe cauciucuri, cat si in cartea masinii. Asadar, uita-te pe anvelopele actuale daca vrei sa faci alegerea potrivita. Vei vedea inscriptionata o serie de tipul anvelope 205 55 R16. 205 reprezinta latimea exprimata in milimetri, 55 reprezinta inaltimea (exprimata in procent din latime), iar R 16 este diametrul interior al anvelopei.

De asemenea, pentru a fi conforme cu legea pentru circularea pe timp de iarna, este important ca acestea sa aiba inscriptionate literele M si S, precum si un fulg de zapada. “M” vine de la engelzescul “mud”, care inseamna “noroi” iar “S” vine de la “snow” care inseamna “zapada”.

Daca iti doresti cauciucuri de calitate intra pe Velopa.ro, unde vei gasi anvelope pentru orice buget.

Anvelopele de buget sunt cele mai ieftine si fac parte din clasa medie. Printre marcile de anvelope de buget recunoscute la nivel mondial se afla Winrun, Compasal, Hilo si Radar. In cazul acestor anvelope producatorii folosesc materiale de calitate iar designul si profilul de rulare sunt realizate dupa standarde moderne si performante. Doar pentru ca sunt mai ieftine nu inseamna ca au o calitate mai slaba. Pretul mai mic se datoreaza faptului ca acestea sunt produse in Asia, unde manopera este ieftina.

Tot pe Velopa.ro gasesti si produse premium precum anvelopele allseason produse de Bridgestone, Pirelli sau Continental. Acestea sunt realizate din cele mai bune materiale, folosind tehnologii de inalta calitate. Sunt cele mai fiabile marci de anvelope de pe piata, la ora actuala, fiind apreciate de proprietarii de masini din toata lumea.

Velopa.ro – Cel mai usor mod de a comanda anvelope allseason online

Magazinul Velopa.ro are o oferta bogata si variata de anvelope allseason, la un click distanta. Ai nevoie doar de un telefon, o tableta sau un laptop si conexiune la internet si, in doar cinci minute, poti comanda avelopele potrivite pentru masina ta. Avantajul este ca poti face acest lucru din confortul propriei locuinte.

In plus, beneficiezi de transport gratuit pana la usa casei tale. De indata ce plasezi comanda, aceasta va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil, la adresa indicata de tine. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Velopa.ro si sa adaugi produsele dorite in cos.

Iar daca alegi sa cumperi anvelope online de pe Velopa.ro, vei beneficia de transport gratuit pana la usa casei tale sau la orice alta adresa doresti. In cazul in care nu esti multumit de produsele primite, le poti returna intr-un interval de 14 zile de la data primirii comenzii.

Mai mult, in cazul in care ai nelamuriri cu privire la produsele de pe site, sau nu stii cum sa alegi anvelopele potrivite modelului tau de masina, angajatii Velopa.ro iti stau la dispozitie. Poti beneficia de consultanta online atat telefonic cat si pe messenger. Astfel, indiferent de nelamuririle pe care le ai, reprezentantii Velopa.ro iti stau la dispozitie si iti vor clarifica orice neintelegeri, nelamuriri sau dileme, tocmai pentru ca tu sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016