Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Supa de naut cu rosii
Supa de naut exista in multe variante, mai exotice sau adaptate la bucataria neaosa. Eu am folosit o reteta de sezon, adica am pus ce am pus ce am gasit in camara sau in ghivecele din gradina.
Cantitati pentru supa de naut cu rosii:
- 500 g naut boabe
- rosii
- ceapa, usturoi
- ardei gras
- telina
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
valabila 48h
- morcovi
- busuioc, menta, rozmarin
- boia, chimen
Am lasat cantitatile la aprecierea fiecaruia. Eu am folosit 500 g boabe de naut pentru o oala de cinci litri. In acest fel, supa a iesit suficient de densa.
Am pus boabele de naut la inmuiat cu o seara inainte, in apa rece. Dimineata, le-am fiert vreme de 40 de minute, impreuna cu un varf de cutit de sare, cu o jumatate de telina mare, doi morcovi, un ardei gras si o ceapa. Nu am pus ulei, nu am calit nimic.
Am adaugat apoi rosiile taiate cubulete, boiaua si chimenul, si am mai lasat 1-2 clocote.
La final, am pus verdeata taiata marunt si o lamaie taiate feliute (pe care le-am scos dupa 15 minute, sa nu amareasca lucrarea).
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora
Idei de afaceri in agricultura