Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 produse noi marca Ameropa Grains

2-produse-noi-marca-ameropa-grains

Amer 6.3 si Amer Micro sunt doua produse dedicate performantei in agricultura, care poarta semnatura Ameropa Grains , compania cu unul dintre cele mai ample portofolii de clienti, din Romania, in spectrul comertului cu cereale si al distributiei de inputuri.


In anul 2016, Ameropa Grains a initiat impreuna cu specialistii din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie si Protectia Mediului - ICPA Bucuresti, un proiect  de cercetare si testare bazat pe utilizarea in tehnologiile actuale agricole , a aminoacizilor de origine animala.

Astfel, dupa o munca asidua in teren, nenumarate testari in laborator a continutului de substante active  din compozitia produselor si in final, rezultatele  performante din punct de vedere tehnologic si productiv, toate cele de mai sus au rezidat in obtinerea omologarii pe teritoriul Romaniei a  produselor amintite, ca RO INGRASAMANT, in anul 2018.

Amer 6.3 si Amer Micro, noile produse marca Ameropa, sunt utilizate la culturile de porumb, cereale, rapita si floarea soarelui.
Amer 6.3 si Amer Micro - aminoacizi de origine animala – se produc prin procesul de hidroliza , astfel obtinandu-se aminoacizi liberi si peptide.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Diferenta dintre aminoacizii de origine animala si cea vegetala,  consta in reducerea substantiala a timpului de absorbtie de catre plante a tuturor microelementelor si a macroelementelor.

Astfel,  prin utilizarea  acestor doua noi produse marca Ameropa,  timpul de absorbtie se reduce la numai 2 ore fata de 15 zile  in cazul in care s-ar aplica aminoacizi de origine vegetala.

Prin folosirea produselor Amer 6.3  sau  Amer Micro se  reduce stresul la nivelul plantelor, generat de inghet-dezghet, baltiri , temperaturi ridicate coroborate cu seceta pedologica etc. permitand acestora sa creasca si sa se dezvolte normal, cu un ridicat potential calitativ si cantitativ.

Produsele companiei Ameropa Grains vin in sprijinul tuturor fermierilor romani , pentru ca acestia sa poata duce la bun sfarsit culturi care sa genereze productii ridicate si calitative,  cu un continut extrem de redus de nitrati (nitriti, nitrozamine ).
Aceste produse stimuleaza totodata nutritia si fertilitatea solului, cresc toleranta la conditii climatice extreme, potenteaza activarea enzimelor si, nu in ultimul rand produsele au efect si de surfactant.

“Produsele Amer 6.3 si Amer Micro sunt inca o dovada ca Ameropa Grains are un rol activ si o preocupare implicita in relatia comerciala cu fermierii, prin faptul ca le ofera solutii excelente catre performanta! Ameropa Grains este un sprijin real si onest al tuturor agricultorilor din Romania, prin munca in echipa agricultura romaneasca putand sa-si atinga potentialul maxim calitativ si cantitativ!”, a declarat Directorul General Ameropa Grains, Constantin Vasile.


Sursa foto: pixabay.com
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016