Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Conditii pentru obtinerea ajutorului destinat producatorilor de legume

conditii-pentru-obtinerea-ajutorului-destinat-producatorilor-de-legume

Ajutorul financiar se asigura din Fondul European de Garantare Agricola, urmare a modificarii legislatiei UE in sectorul fructelor si legumelor.


Guvernul a aprobat saptamana trecuta o hotarare privind acordarea de ajutor financiar organizatiilor de producatori si altor forme asociative pentru comercializare din sectorul fructelor si legumelor, ca urmare a modificarii legislatiei UE in acest sector.
 
Pentru a primi ajutorul financiar, beneficiarii trebuie sa depuna si sa aiba aprobat un program operational. Programele operationale au o durata minima de 3 ani si maxima de 5 ani.
 
Ajutorul financiar din partea UE va fi egal cu valoarea contributiilor financiare ale membrilor sau ale organizatiei de producatori platite efectiv, dar limitat la 50% din valoarea reala a cheltuielilor suportate de organizatia de producatori, conform programului operational aprobat.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sprijinul financiar comunitar este limitat la 4,1% din valoarea productiei comercializate a fiecarei organizatii de producatori, pragul putand fi majorat in functie de anumite criterii.
 
Procentul de 4,1% poate fi majorat la 4,6% in cazul organizatiilor de producatori şi la 4,7% in cazul altor forme asociative pentru comercializare, cu conditia ca suma ce depaseste 4,1% sa fie destinata masurilor de prevenire si gestionare a crizelor.
 
Organizatiile de producatori recunoscute pana la data intrarii in vigoare a hotararii isi pastreaza recunoasterea si pot beneficia de prevederile acesteia, cu conditia respectarii obligatiilor asumate la data recunoasterii.
 
Organizaţiile de producatori care au un program operational aprobat inainte de data intrarii in vigoare a hotararii vor solicita in scris la centrele juderene ale APIA, pana la data de 1 noiembrie 2017, dupa caz continuarea, modificarea sau inlocuirea programului operational, pentru a beneficia de prevederile hotararii.
 
Prevederile se aplica inclusiv programelor operaţionale depuse spre aprobare pentru care nu a fost finalizata procedura de aprobare pana la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016