Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bani mai multi pentru ANSVSA in bugetul de anul viitor

bani-mai-multi-pentru-ansvsa-in-bugetul-de-anul-viitor

Institutia urmeaza sa primeasca aproape 654 de milioane de lei, cu peste 20 la suta mai mult decat suma alocata pentru bugetul anului in curs.


Conform proiectului de buget comunicat recent de Ministerul de Finante, ANSVSA va avea alocat anul viitor un buget de 653,993 milioane de lei, in crestere cu 20,82% fata de anul 2015, cand bugetul agentiae a fost de doar 541,295 milioane de lei.
 
Circa 87,54% din totalul fondurilor sunt din bugetul de stat si 12,46% din veniturile proprii ale ANSVSA. Potrivit proiectului, cheltuielile curente ale ANSVSA vor creste cu 18,53% in 2016 si se vor cifra la 640,53 milioane, din care cheltuieli de personal reprezinta 30,306 milioane lei, un plus de aproape 88% fata de acest an.
 
La capitolul bunuri si servicii suma alocata se ridica la 17,157 milioane de lei, in crestere cu 62% fata de anul in curs, in timp ce la proiectele cu finantare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020 au fost alocate 35 de milioane de lei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Veniturile propriii ale ANSVSA sunt estimate in proiectul de buget la 8,868 milioane de lei, in crestere cu 31,77% fata de 2015.
 
Principalele programe incluse in strategia sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor pentru 2016 sunt programul actiunilor de supraveghere, prevenire si control al bolilor la animale, al celor transmisibile de la animale la om, protectia animalelor si protectia mediului, de identificare si inregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor si caprinelor, programul de eradicare a unor boli transmisibile ale animalelor, programul privind asigurarea instruirii continue a medicilor veterinari oficiali si a medicilor veterinari de libera practica imputerniciti, programul de instituire, organizarea si functionarea sistemelor informatice sanitare veterinare nationale, etc. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016