Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
In ce conditii se acorda in 2019 sprijinul cuplat zootehnic
In afara de plata sprijinului cuplat in zootehnie, fermierii mai pot solicita si ajutorul national tranzitoriu pentru cotele de lapte si cele de carne.
In campania 2019, Sprijinul Cuplat Zootehnic pentru vacile de lapte se va acorda pentru un efectiv de animale cuprins intre minim 10 capete si maxim 250 capete, pe beneficiar, cu exceptia UAT-urilor din zonele montane, pentru care se poate solicita un efectiv de minim 5 capete si maxim 250 capete de vaci de lapte inclusiv, pe beneficiar, in exploataţii cu cod ANSVSA.
De asemenea, vacile de lapte pentru care se solicita sprijinul cuplat trebuie sa aiba cel putin un produs inregistrat in RNE cu data nasterii mai mica sau egala cu data limita de depunere a cererii fara penalizari, inclusiv pentru cererile si formularele de modificare depuse in perioada cu penalizari.
Vacile de lapte pentru care se solicita sprijin cuplat trebuie sa fie mentinute pe perioada de minim 6 luni de la data limita de depunere a cererii in exploatatiile cu cod ANSVSA mentionate in cerere .
Sunt eligibile la plata inclusiv vacile de lapte care pana la finalul perioadei de retinere de 6 luni, au intrat, respectiv au iesit din exploataţiile cu cod ANSVSA detinute de acelasi beneficiar sau din exploatatiile asociatiilor ori cooperativelor sau grupurilor de producatori in care au fost transferate temporar pentru pasunat.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
valabila 48h
Fermierii mai trebuie sa stie ca animalele pentru care se solicita sprijinul cuplat pentru vaci de lapte nu trebuie sa fi beneficiat de sprijin cuplat pentru taurine de carne in campaniile 2015/2016/2017.
Documentele necesarecare trebuie depuse pentru primirea acestui sprijin snt urmatoarele:
-Copie de pe pasaportul fiecarei vaci de lapte pentru care se solicita SCZ;
-Adeverinţa eliberata de asociatia/agentia acreditata pentru infiintarea si mentinerea Registrului genealogic al rasei, prin care se confirma inscrierea vacilor de lapte, pentru care se solicita SCZ, in Registrul genealogic al rasei, avizata de ANZ;
– Copie de pe cel putin un contract cu un prim cumparator, valabil pe o perioada de minimum 6 luni, insotita de copii de pe cel putin o factura sau de pe cel putin o fila din carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol pentru producatorul care efectueaza livrare de lapte; sau
– Copie de pe fila/filele din carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol pentru producatorul persoana fizica ce efectueaza vanzare directa a laptelui sau
– Copie de pe avizul de insotire a marfii si de pe dispozitia de incasare a valorii aferente laptelui comercializat pentru producatorul care efectueaza vanzarea directa a laptelui prin automatele de lapte, indiferent de forma de organizare juridica sau
– Copie de pe factura /bonuri fiscale de vanzare directa a laptelui pentru PFA, II, IF şi SC sau
– Copie de pe cel putin un aviz de insotire a marfii care atesta livrarea si de pe o nota de intrare-receptie in unitatea de procesare din care rezulta livrarea si recepţia laptelui la unitatea proprie de procesare, precum si copie de pe certificatul constatator emis de ONRC din care sa reiasa obiectul de activitate, respectiv procesare lapte.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturiUltima ora
Idei de afaceri in agricultura