Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plan de masuri pentru combaterea dermatozei nodulare bovine adoptat de ministrii Agriculturii din Europa

plan-de-masuri-pentru-combaterea-dermatozei-nodulare-bovine-adoptat-de-ministrii-agriculturii-din-europa

O conferinta ministeriala pe aceasta tema a avut loc zilele trecute la Sofia, fiind invitat si Achim Irimescu, minstrul roman al Agriculturii.


Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu, a participat in perioada 8 - 9 septembrie 2016, la Sofia, la Conferinta ministeriala privind „Dermatoza nodulara contagioasa a bovinelor”, organizata de catre Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare al Republicii Bulgaria si Comisia Europeana.
 
La aceasta conferinta au participat comisarul european pentru sanatate si siguranta alimentara,Vytenis Andriukaitis, ministri ai Agriculturii din Austria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Cipru, Cehia, Grecia, Ungaria, Israel, Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina, reprezentanti ai autoritatilor sanitar veterinare din tarile invitate, reprezentanti ai Autoritatii Europeane pentru Siguranta Alimentara.
 
Obiectivul principal al conferintei a fost acela de genera dezbateri cu privire la prevenirea si combaterea bolii dermatozei nodulare contagioase a bovinelor si de a facilita schimbul de informatii si sfaturi practice intre specialisti si experti”, a afirmat ministrul Achim Irimescu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

In cadrul conferintei, organizatorii au propus spre dezbatere un document suport pornind de la modul de transmitere a bolii si metodele de prevenire si combatere a efectelor acesteia. Documentul propus spre dezbatere are la baza argumente stiintifice si analize de risc elaborate de EFSA.
 
Conferinta s-a desfasurat sub forma a doua sesiuni la nivel inalt si la nivel de experti din domeniul sanitar veterinar, intre sefii serviciilor veterinare din tarile invitate si la final a fost agreat un rezumat al angajamentelor si al acordurilor incheiate la nivel politic de catre ministrii Agriculturii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016