Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Se apropie prima licitatie de bovine de carne Angus

se-apropie-prima-licitatie-de-bovine-de-carne-angus

In premiera pentru zootehnia din Romania, anul acesta in cadrul targului Agraria organizat la Jucu intre 6-9 aprilie 2017, va avea loc prima licitatie de bovine de carne Angus.


Fata de editiile precedente ale targului Agraria anul acesta vor avea loc o serie de evenimente ce vor surprinde, atat prin prezentari de specialitate pentru carnea de vita premium, cat si prin informatii privind profitabilitatea unei afaceri integrate, axata pe cresterea rasei Angus in Romania. Licitatia reprezinta evenimentul principal din aceasta serie reprezentand elementul de noutate si interes al fermierilor romani.

Organizatorul acestei licitatii - Asociatia Aberdeen Angus Romania - vine cu ceva deosebit atat in intampinarea iubitorilor de carne de vita cat si a celor care vor sa isi dezvolte o afacere cu bovine de carne Angus.

Prima zi de focus este vineri, 7 aprilie, care se va desfasura in cadrul temei „Angus, secretul unei afaceri de succes”, vine in atentia fermierilor cu o parada a bovinelor care vor fi prezentate in ring. Va fi o comisie specializata, formata din experti nationali si internationali care va evalua calitatile genetice ale fiecarui animal. In urma notarii animalelor se va face un clasament, in baza caruia se va desemna cea mai frumoasa vitea si cel mai frumos taur din punct de vedere al potentialului genetic. Competitia se anunta a fi una stransa daca tinem cont ca vor fi expuse bovine dintre cele mai frumoase exemplare din cele mai performante ferme de Angus din Romania.

Ziua va continua cu demonstratii de bune practici in ferma, practici utile pentru toti crescatorii de bovine de carne care isi doresc o ferma performanta si mai ales profitabila. Se vor exemplifica in ring activitati necesare intr-o ferma Angus cu explicatii adiacente.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Sambata, 8 aprilie vom incepe ziua afland cele mai importante informatii despre dezvoltarea zootehniei in Romania, strategii si planuri oferite de Agentia Nationala de Ameliorare pentru Zootehnie si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Ulterior acestei informari vom avea apoi 2 invitati speciali, care ne vor vorbi, pe de o parte despre dezvoltarea rasei in Romania, trecut – prezent si viitor cu accent pe importanta unei genetici corecte intr-un business cu Angus, iar pe de alta parte vom avea un specialist international care ne va deschide interesul povestindu-ne despre situatia actuala a bovinelor Angus in Europa, despre trendul de dezvoltare al acestei rase si nu in ultimul rand despre nevoile clientilor de carne de vita premium Angus.

Tot sambata va avea loc si momentul cheie al intregului nostru concept si anume prima si mult asteptata licitatie de bovine Angus, in cadrul careia se vor licita bovinele din cadrul expozitiei. La ora 11:30 vom deschide oficial licitatia, iar moderatorul de licitatie va incepe prezentarea succesiva a animalelor in ring.

Tot in aceasta zi dedicam un eveniment specialistilor culinari si impatimitilor de carne de vita de calitate. Incepand cu ora 13:30 va fi prezentat un moment inedit si anume, un show macelaresc oferit de specialisti in domeniu, care va conchide cu un incediar show culinar cu carne de Angus oferit de un renumit chef din Romania.

Licitatia este deschisa publicului larg, dar desigur practica ne-a aratat ca cei interesati de un astfel de business sunt fermieri care au deja bovine Angus si vor sa isi mareasca efectivul sau isi doresc un taur cu calitati genetice exceptionale care sa aduca plus valoare fermei pe care o detin. Alta categorie de fermieri interesati sunt crescatorii de bovine de lapte a caror afacere nu mai este rentabila si vor sa faca conversia spre o ferma de carne sau chiar si alti doritori care vor sa isi dezvolte un business in domeniul zootehniei.

Asociatia Aberdeen Angus Romania este prima asociatie din Romania acreditata pentru Controlul Oficial al Performantelor si pentru conducere si mentinerea Registrului Genealogic al rasei Angus. In prezent avem peste 420 de membri care cresc peste 17.000 de bovine Angus rasa curata si peste 2.000 de metisi cu rasa Angus.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016