Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Zootehnie

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza ca secretarul de stat Achim Irimescu, a vizitat ferma Avicola Crevedia, din judeţul Dambovita.
Societatea are ca activitate principala cresterea pasarilor si, incepand cu anul 2006, a intrat intr-un continuu si amplu proces de modernizare atat in ceea ce priveste sectorul de crestere a pasarilor, cat si sub aspectele abatorizarii, procesarii si desfacerii carnii si a produselor din carne.
Intalnirea dintre secretarul de stat Achim Irimescu si conducerea S.C. Avicola Crevedia S.A. a constat in vizitarea unitatilor si a liniilor de productie si procesare, concomitent cu prezentarea managementului si a cifrei de afaceri a societatii.
Astfel, cu o investitie de 75.000.000 euro pana in prezent, productia S.C. Avicola Crevedia S.A. a crescut de la 2,5 milioane pui in anul 2005 la 11,2 milioane pui in anul 2012, productia de carne inregistrand o crestere de la 5.700 tone in 2005 la 35.000 tone in 2013, in timp ce capacitatea de abatorizare si-a extins capacitatea de la 4.000 la 6.000 pui/ora, plasand societatea in randul primilor 4 mari producatori de carne de pasare din Romania, cu o cota de piata de 6-7%.
Intalnirea dintre secretarul de stat Achim Irimescu si conducerea S.C. Avicola Crevedia S.A. a constat in vizitarea unitatilor si a liniilor de productie si procesare, concomitent cu prezentarea managementului si a cifrei de afaceri a societatii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Astfel, cu o investitie de 75.000.000 euro pana in prezent, productia S.C. Avicola Crevedia S.A. a crescut de la 2,5 milioane pui in anul 2005 la 11,2 milioane pui in anul 2012, productia de carne inregistrand o crestere de la 5.700 tone in 2005 la 35.000 tone in 2013, in timp ce capacitatea de abatorizare si-a extins capacitatea de la 4.000 la 6.000 pui/ora, plasand societatea in randul primilor 4 mari producatori de carne de pasare din Romania, cu o cota de piata de 6-7%.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News