Nume produs : | DIMILIN 25 WP |
Stare : | omologat |
Grupa de toxicitate : | 4 |
Comentariu (motiv retragere) : | |
Tip formulare : | WP - Pulbere umectabila |
Categorie : | Insecticide |
Clasa : | H. Inhibitori ai metamorfozei artropodelor |
Numar cerere, data: | 00, 06/02/1979 |
Numar certificat, data: | 891, 26/02/1979 |
Data expirare certificat: | 26/02/2014 |
Producator(i): |
Crompton (Uniroyal Chemical) Registrations Ltd., Anglia |
|
Substante active |
Nume substanta : | Valoare | u.m. |
diflubenzuron | 25 | % |
Fraze de risc si siguranta |
Fraza | Categorie |
Utilizari |
Cultura RO |
Agent Daun. |
Nume RO |
Doza |
Pauza |
Nr.Trat. |
| Daunatori | mustele ciupercilor | 4,0 g/m2 sau 40 g/m3 (ptr. incorporare in compost) | - | - | castan ornamental | Daunatori | | 0,03% (0,3 kg/ha/1000 l apa) | - | - | ciuperci comestibile | Daunatori | tantarii ciupercilor | 4,0 g/m2 sau 40 g/m3 (ptr.incorporare in compost) | - | - | mar | Daunatori | cotarul verde al pomilor |
0,04 % | - | - | mar | Daunatori | viemele marului | 0,03% | 14 | - | piersic | Daunatori | molia orientala | 0,03% | 14 | - | pomi fructiferi | Daunatori | minierul sinuos al marului | 0,03% | 14 | - | pomi fructiferi | Daunatori | minierul linear al marului | 0,03% | 14 | - | pomi fructiferi | Daunatori | minierul marmorat al marului | 0,03% | 14 | - | prun | Daunatori | viermele prunelor | 0,03% | - | - | par | Daunatori | puricele melifer 1 al parului | 0,03% | - | - | silvicultura | Daunatori | omida paroasa a stejarului | 30,0 g/ha in 20-30 l apa | - | - | silvicultura | Daunatori | fluturele cu abdomen auriu | 50,0 g/ha | - | - | silvicultura | Daunatori | inelarul | 50-100 g/ha + 1,5-3,0 l motorina | - | - | silvicultura | Daunatori | omida paroasa | 0,1 kg/ha | - | - | silvicultura | Daunatori | molia lujerilor de pin | 1,0 kg/ha | - | - | varza | Daunatori | molia verzei | 0,05% | - | - | varza | Daunatori | buha verzei | 0,05% | - | - | varza | Daunatori | albinita rapitei | 0,05% | 14 | - | varza | Daunatori | fluturele alb al verzei | 0,05% | 14 | - |
MRL |
Definitie Reziduuri |
Produs Vegetal |
MRL |
|