Nume produs : | SUPER CHAMP 250 SC |
Stare : | retras |
Grupa de toxicitate : | 4 |
Comentariu (motiv retragere) : | Certificatul de omologare al produsului a fost retras dela data de 01.07.2010, ca urmare a verificarii omologarilor pe parcursul perioadei de tranzitie de care au beneficiat companiile romanesti producatoare de compusi cuprici, conform Tratatului de Aderare a Romaniei la UE. A fost acordata perioada de gratie de 18 luni: 6 luni in vederea comercializarii si distribuirii stocurilor existente pe teritoriul Romaniei si 12 luni pentru depozitarea si utilizarea acestor stocuri. |
Tip formulare : | SC - Suspensie concentrata |
Categorie : | Fungicide |
Clasa : | A. Anorganice |
Numar cerere, data: | 00, 04/10/2001 |
Numar certificat, data: | 1989, 24/10/2001 |
Data expirare certificat: | 24/10/2011 |
Producator(i): |
ALCHIMEX S.A., Bucuresti, ROMANIA |
|
Substante active |
Nume substanta : | Valoare | u.m. |
cupru metalic sub forma de hidroxid de cupru | 250 | g/l |
Fraze de risc si siguranta |
Fraza | Categorie |
Utilizari |
Cultura RO |
Agent Daun. |
Nume RO |
Doza |
Pauza |
Nr.Trat. |
cartof | Boli | mana cartofului | 2,0-2,5 l/ha (2,0 l/ha cand presiunea de infectie este scazuta s | - | - | castraveti | Boli | mana castravetilor, patarea unghiulara | 0,25% (2,5 l/ha) | - | - | ceapa | Boli | mana cepei | 0,25% (2,5 l/ha) | - | - | mar | Boli | focul bacterian al rosaceelor | 0,2% prefloral | - | - | mar | Boli | rapanul marului | 0,2% prefloral | - | - | prun | Boli | patarea rosie a frunzelor de prun | 0,2% (2,0 kg/ha) | - | - | prun | Boli | ciuruirea frunzelor | 0,2% (2,0 kg/ha) | - | - | prun | Boli | monilioza | 0,2% (2,0 kg/ha) | - | - | par | Boli | rapanul parului | 0,3% (3,0 kg/ha/trat.) | - | - | par | Boli | focul bacterian al rosaceelor | 0,3% (3,0 kg/ha/trat.) | - | - | tomate | Boli | mana tomatelor, patarea frunzelor si basicarea fructelor | 0,25% (2,5 l/ha) | - | - | vita de vie | Boli | mana vitiei de vie | 2,0-2,5l/ha (in 1000 l apa) (in functie de presiunea de infectie | - | - |
MRL |
Definitie Reziduuri |
Produs Vegetal |
MRL |
|