Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Editie aniversara a expozitiei GastroPan

editie-aniversara-a-expozitiei-gastropan

Evenimentul a crescut cantitativ si calitativ, in fiecare an, in prezent GastroPan fiind recunoscut international drept targ de referinta pe segmentul sau in Europa de Sud-Est.


Cei mai buni specialisti ai ultimilor 10 ani - brutari, cofetari, bucatari, specialisti si furnizori din sectoarele de panificatie, cofetarie şi HoReCa - vor fi premiati la sfarsitul acestei saptamani in cadrul celui mai asteptat eveniment al anului -  editia aniversara a expozitiei GastroPan.
 
Aceasta editie vine cu un spatiu mai mare, patru sali expozitionale, peste 150 de furnizori printre care multi expozanţi noi, tehnologii inovatoare, programe variate si multe surprize la Complexul Hotelier Imperial Inn din Targu Mureş, in perioada 19 - 22 aprilie 2018.
 
Potrivit organizatorilor, evenimentul conex expozitiei, respectiv concursurile GastroPan, reprezinta una dintre cele mai importante atractii ale evenimentului. Astfel, la Concursurile GastroPan isi vor demonstra talentele cei mai buni brutari, cofetari si bucatari din tara, pentru trofeele culinare, Painea Anului 2018 si Tortul Anului 2018.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, la o noua categorie de concurs speciala artistica, organizata cu prilejul implinirii a 10 ani de GastroPan vor fi premiate cele mai spectaculoase piese artistice realizate din zahar, ciocolata, isomalt, aluat de panificatie, fructe sau legume.
 
„Cu prilejul implinirii a 10 ani de GastroPan, castigatorii Concursurilor GastroPan din ultimii 10 ani vor primi Premiul Special Aniversar in semn de apreciere pentru demonstrarea talentelor in cadrul Concursurilor GastroPan de-a lungul anilor. Premierea va avea loc in fiecare zi la ora 14:00. De asemenea, la 10 ani de GastroPan, organizatorii au dezvoltat o noua sigla Produsului Anului prin care castigatorii Concursurilor GastroPan işi pot promova produsele caştigatoare pe piata. Afisata pe ambalaje, in magazine, pe autoutilitare, pe etichete, in pliante sau meniuri, noua sigla va reprezenta garantia calitatii pentru consumatori”, precizeaza organizatorii.
 
De asemenea, pe toata durata de vizitare, in cele patru sali, expozantii prezinta cele mai noi solutii si tehnologii dedicate industriei de profil. Demonstratorii romani si straini vor prezenta tehnologii moderne de procesare, modelare, coacere si gatit, idei de preparare a inghetatei artizanale, demonstratii de ciocolaterie, tehnici culinare inovatoare, idei de decorare a torturilor si multe altele.
 
Vizitatorii vor experimenta noi procese tehnologice, vor testa echipamente inovatoare, vor descoperi tendintele si produsele anului in panificaţie, cofetarie şi HoReCa. Nu in ultimul rand, la standurile expozantilor vor putea identifica solutii si idei de afaceri noi, vor avea parte de schimburi de experiente, intalniri de afaceri, dialoguri constructive intre specialisti, furnizori si antreprenori.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016