Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Concursul GastroPan de anul viitor va avea loc la sfarsitul lunii martie
Concursurile GastroPan sunt grupate in 3 sectiuni competitionale, in cadrul carora juriul selecteaza lucrarile care vor primi trofeele Painea Anului 2019 si Tortul Anului 2019.
Conform unui comunicat al organizatorilor, concursurile GastroPan sunt grupate in 3 sectiuni competitionale (Panificatie, Cofetarie, Gastronomie), in cadrul carora juriul selecteaza lucrarile care vor primi trofeele Painea Anului 2019 si Tortul Anului 2019. Inscrierile la Concursurile GastroPan 2019 se fac pana pe 28 februarie.
Juriul care numeste castigatorii concursurilor GastroPan este format din experti de talie mondiala, membrii asociatiilor de specialitate, castigatori ai concursurilor si olimpiadelor importante din lume. Lucrarile expuse urmeaza o tematica propusa de asociatiile de specialitate din Romania si de specialistii premiati la concursurile internationale, oferind o perspectiva asupra a ceea ce inseamna cu adevarat talentul, experienta si expertiza.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
La Cofetarie, la categoria Tortul Anului 2019 s-au inscris cofetari din toata tara care deja pregatesc si perfectioneaza retetele, tematica acestei categorii fiind torturile dietetice. Pentru castigarea trofeului, concurentii vor fi provocati sa dezvolte gusturi originale, creative si delicioase. Pe latura artistica, tematica impusa de membrii juriului pentru categoria Creatie artistica din pasta de zahar va fi Frumusetea Provance-lui vazuta de artistul cofetar. La categoria Creatie artistica din ciocolata, tematica creatiilor va fi la libera alegere a participantilor, singurul criteriu fiind sa fie realizata din ciocolata.
La Panificatie-Patiserie, atat brutarii artizani, cat si producatorii industriali de paine vor avea sansa de a castiga trofeul Painea Anului 2019, in doua categorii diferentiate in functie de cantitatea produsa si metodele de fabricatie - artizanale sau industriale.
Tematica painilor artizanale va fi Traditie si provocari in secolul 21. In cadrul aceleiasi sectiuni, Panificatie-Patiserie, concurentii se vor intrece in obtinerea celor mai bune produse de patiserie pentru generatia Millenials din mediul urban, precum si in crearea de piese artistice din aluat de panificatie pe tematica Vesnicia s-a nascut la sat.
Sectiunea Gastronomie a Concursurilor GastroPan cuprinde doua categorii: Platouri culinare reci (in care se poate intrece individual sau in echipa) si Sculptura in legume si fructe. Concurentii categoriei Platouri culinare reci vor avea sarcina de a pregati un platou festiv, un preparat traditional romanesc si un desert de restaurant, iar concurentii cu un spirit artistic mai dezvoltat isi pot intrece talentele la categoria Sculptura in legume si fructe, unde vor trebuie sa prezinta o piesa cu tematica Pasari si flori.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura