Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Concursul GastroPan de anul viitor va avea loc la sfarsitul lunii martie

concursulgastropan-de-anul-viitor-va-avea-loc-la-sfarsitul-lunii-martie

Concursurile GastroPan sunt grupate in 3 sectiuni competitionale, in cadrul carora juriul selecteaza lucrarile care vor primi trofeele Painea Anului 2019 si Tortul Anului 2019.


 Cea mai mare competitie dedicata promovarii inovatiilor si a talentelor din industria de panificatie, cofetarie si HoReCa se va desfasura in perioada 28-30 martie 2019 la Arad, in cadrul expozitiei GastroPan, iar concursurile vor aduce impreuna cei mai talentati brutari, cofetari si bucatari autohtoni, care isi vor demonstra maiestria in fata unui juriu format din specialisti.
 
Conform unui comunicat al organizatorilor, concursurile GastroPan sunt grupate in 3 sectiuni competitionale (Panificatie, Cofetarie, Gastronomie), in cadrul carora juriul selecteaza lucrarile care vor primi trofeele Painea Anului 2019 si Tortul Anului 2019. Inscrierile la Concursurile GastroPan 2019 se fac pana pe 28 februarie.
 
Juriul care numeste castigatorii concursurilor GastroPan este format din experti de talie mondiala, membrii asociatiilor de specialitate, castigatori ai concursurilor si olimpiadelor importante din lume. Lucrarile expuse urmeaza o tematica propusa de asociatiile de specialitate din Romania si de specialistii premiati la concursurile internationale, oferind o perspectiva asupra a ceea ce inseamna cu adevarat talentul, experienta si expertiza.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - aurul rosu Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul balsamic  ...

Oferta Speciala
valabila 48h

La Cofetarie, la categoria Tortul Anului 2019 s-au inscris cofetari din toata tara care deja pregatesc si perfectioneaza retetele,  tematica acestei categorii fiind torturile dietetice. Pentru castigarea trofeului, concurentii vor fi provocati sa dezvolte gusturi originale, creative si delicioase. Pe latura artistica, tematica impusa de membrii juriului pentru categoria Creatie artistica din pasta de zahar va fi Frumusetea Provance-lui vazuta de artistul cofetar. La categoria Creatie artistica din ciocolata, tematica creatiilor va fi la libera alegere a participantilor, singurul criteriu fiind sa fie realizata din ciocolata.
 
La Panificatie-Patiserie, atat brutarii artizani, cat si producatorii industriali de paine vor avea sansa de a castiga trofeul Painea Anului 2019, in doua categorii diferentiate in functie de cantitatea produsa si metodele de fabricatie - artizanale sau industriale.
 
Tematica painilor artizanale va fi Traditie si provocari in secolul 21. In cadrul aceleiasi sectiuni, Panificatie-Patiserie, concurentii se vor intrece in obtinerea celor mai bune produse de patiserie pentru generatia Millenials din mediul urban, precum si in crearea de piese artistice din aluat de panificatie pe tematica Vesnicia s-a nascut la sat.
 
Sectiunea Gastronomie a Concursurilor GastroPan cuprinde doua categorii: Platouri culinare reci (in care se poate intrece individual sau in echipa) si Sculptura in legume si fructe. Concurentii categoriei Platouri culinare reci vor avea sarcina de a pregati un platou festiv, un preparat traditional romanesc si un desert de restaurant, iar concurentii cu un spirit artistic mai dezvoltat isi pot intrece talentele la categoria Sculptura in legume si fructe, unde vor trebuie sa prezinta o piesa cu tematica Pasari si flori.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Concursul GastroPan de anul viitor va avea loc la sfarsitul lunii martie
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
KUMAH JAMES spune: Sunteți interesat de un împrumut? oferim tot felul de asistență financiară tuturor persoanelor. "Imprumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de investiții, consolidare acasă Împrumut,...
19 Apr. 2019 14:27:42
Raspunde la intrebare
balanoiu niculae spune: am un cais care afost stropit pe timpul iernii cu zeama bordereza de 2 ori si in luna martie o data cu oleomin 80 ew ulei mineral . a inflorit normal fructele sunt multe dar frunzele au crescut putine...
17 Apr. 2019 19:39:02
Raspunde la intrebare
Petrescu Ileana spune: Producator cerificat, inginer agronom, vand stoloni de căpşuni clasa A+, din soiurile Joly şi Clery. Varietate foarte timpurie, potrivita pentru clima continentala europeana, caracterizata de o...
13 Apr. 2019 09:55:57
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Stratul extern al scoartei copacilor batrani care este format din tesuturi moarte. In timp acestea s ...

Plante la care semin?ele sunt inchise în fruct, mai exact semintele sunt invelite de un organ numit ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016