Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Participanti din 22 de tari la expozitia internationala GastroPan

participanti-din-22-de-tari-la-expozitia-internationala-gastropan

Organizatorii mizeaza in acest an pe un numar de 20.000 de vizitatori din randul antreprenorilor, specialististilor si furnizorilor din industria de profil.


Expozitia Internationala GastroPan - cel mai important eveniment profesional dedicat afacerilor din panificatie, cofetarie si HoReCa - se desfasoara in perioada 28 - 30 martie 2019 la Arad, unde peste 130 de furnizori din 22 de tari cu traditie in domeniu isi vor prezenta inovatiile tehnologice, echipamentele, ingredientele, ustensilele, solutiile si ideile de afaceri.
 
„GastroPan este o sursa de inspiratie pentru vizitatori, acestia intrand in contact direct cu cele mai noi echipamente, ingredientele si tehnicile de lucru care pot fi experimentate la standurile expozitiei. Comparativ cu anii anteriori, in ofertele expozantilor se observa o crestere a calitatii si diversitatii produselor si serviciilor din domeniu. Producatorii urmaresc sa asigure valoarea nutritionala, gustul si prospetimea produselor, iar in ceea ce priveste tehnologia, tendinta este digitalizarea si automatizarea productiei, pentru a substitui deficitul de forta de munca. Latura comerciala a acestor afaceri cunoaste, de asemenea, o imbunatatire continua, observandu-se accentul mare pe care operatorii il aloca interactiunii directe cu consumatorii”, precizeaza reprezentantii Boro-Info Group, organizatorul evenimentului.
 
Portii mai mici, dar cu valoare adaugata mai mare, brutarii cu optiune de servire a mesei, hoteluri cu produse de patiserie proaspat coapte, inghetata artizanala preparata in fata clientului, torturi fara zahar, paine fara gluten sau deserturi fara lactoza, toate acestea sunt doar cateva din tendintele care vor fi prezentate in perioada 28-30 martie, la Arad, in cadrul Expozitiei Internationale GastroPan.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Circa o treime dintre expozantii GastroPan 2019 vor sosi din 22 de tari cu traditie in panificatie, cofetarie si HoReCa, atrasi fiind de potentialul pietei romanesti.
 
Romania este vazuta de investitori drept tara UE cu cel mai mare consum anual de paine pe cap de locuitor, cu o economie in crestere sustinuta si o piata de alimentatie publica de peste 20.000 de companii care investesc permanent in satisfacerea nevoilor consumatorului modern.
 
„GastroPan este un adevarat generator de trenduri pentru orice brutarie, cofetarie, patiserie, gelaterie, pizzerie, bar, cafenea, hotel sau restaurant, dar si pentru persoanele dornice sa porneasca o afacere de profil„, mai spun organizatorii.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Participanti din 22 de tari la expozitia internationala GastroPan
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
KUMAH JAMES spune: Sunteți interesat de un împrumut? oferim tot felul de asistență financiară tuturor persoanelor. "Imprumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de investiții, consolidare acasă Împrumut,...
19 Apr. 2019 14:27:42
Raspunde la intrebare
balanoiu niculae spune: am un cais care afost stropit pe timpul iernii cu zeama bordereza de 2 ori si in luna martie o data cu oleomin 80 ew ulei mineral . a inflorit normal fructele sunt multe dar frunzele au crescut putine...
17 Apr. 2019 19:39:02
Raspunde la intrebare
Petrescu Ileana spune: Producator cerificat, inginer agronom, vand stoloni de căpşuni clasa A+, din soiurile Joly şi Clery. Varietate foarte timpurie, potrivita pentru clima continentala europeana, caracterizata de o...
13 Apr. 2019 09:55:57
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Planta erbacee cu bulb, cu frunze cilindrice si cu flori albe, roz sau albastre, care se prezinta î ...

Padure rara sau parte de padure cu arbori batrani in care este interzisa taierea lemnelor. ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016