Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Participanti din 22 de tari la expozitia internationala GastroPan

participanti-din-22-de-tari-la-expozitia-internationala-gastropan

Organizatorii mizeaza in acest an pe un numar de 20.000 de vizitatori din randul antreprenorilor, specialististilor si furnizorilor din industria de profil.


Expozitia Internationala GastroPan - cel mai important eveniment profesional dedicat afacerilor din panificatie, cofetarie si HoReCa - se desfasoara in perioada 28 - 30 martie 2019 la Arad, unde peste 130 de furnizori din 22 de tari cu traditie in domeniu isi vor prezenta inovatiile tehnologice, echipamentele, ingredientele, ustensilele, solutiile si ideile de afaceri.
 
„GastroPan este o sursa de inspiratie pentru vizitatori, acestia intrand in contact direct cu cele mai noi echipamente, ingredientele si tehnicile de lucru care pot fi experimentate la standurile expozitiei. Comparativ cu anii anteriori, in ofertele expozantilor se observa o crestere a calitatii si diversitatii produselor si serviciilor din domeniu. Producatorii urmaresc sa asigure valoarea nutritionala, gustul si prospetimea produselor, iar in ceea ce priveste tehnologia, tendinta este digitalizarea si automatizarea productiei, pentru a substitui deficitul de forta de munca. Latura comerciala a acestor afaceri cunoaste, de asemenea, o imbunatatire continua, observandu-se accentul mare pe care operatorii il aloca interactiunii directe cu consumatorii”, precizeaza reprezentantii Boro-Info Group, organizatorul evenimentului.
 
Portii mai mici, dar cu valoare adaugata mai mare, brutarii cu optiune de servire a mesei, hoteluri cu produse de patiserie proaspat coapte, inghetata artizanala preparata in fata clientului, torturi fara zahar, paine fara gluten sau deserturi fara lactoza, toate acestea sunt doar cateva din tendintele care vor fi prezentate in perioada 28-30 martie, la Arad, in cadrul Expozitiei Internationale GastroPan.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Circa o treime dintre expozantii GastroPan 2019 vor sosi din 22 de tari cu traditie in panificatie, cofetarie si HoReCa, atrasi fiind de potentialul pietei romanesti.
 
Romania este vazuta de investitori drept tara UE cu cel mai mare consum anual de paine pe cap de locuitor, cu o economie in crestere sustinuta si o piata de alimentatie publica de peste 20.000 de companii care investesc permanent in satisfacerea nevoilor consumatorului modern.
 
„GastroPan este un adevarat generator de trenduri pentru orice brutarie, cofetarie, patiserie, gelaterie, pizzerie, bar, cafenea, hotel sau restaurant, dar si pentru persoanele dornice sa porneasca o afacere de profil„, mai spun organizatorii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016