Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Participanti din 22 de tari la expozitia internationala GastroPan
Organizatorii mizeaza in acest an pe un numar de 20.000 de vizitatori din randul antreprenorilor, specialististilor si furnizorilor din industria de profil.
„GastroPan este o sursa de inspiratie pentru vizitatori, acestia intrand in contact direct cu cele mai noi echipamente, ingredientele si tehnicile de lucru care pot fi experimentate la standurile expozitiei. Comparativ cu anii anteriori, in ofertele expozantilor se observa o crestere a calitatii si diversitatii produselor si serviciilor din domeniu. Producatorii urmaresc sa asigure valoarea nutritionala, gustul si prospetimea produselor, iar in ceea ce priveste tehnologia, tendinta este digitalizarea si automatizarea productiei, pentru a substitui deficitul de forta de munca. Latura comerciala a acestor afaceri cunoaste, de asemenea, o imbunatatire continua, observandu-se accentul mare pe care operatorii il aloca interactiunii directe cu consumatorii”, precizeaza reprezentantii Boro-Info Group, organizatorul evenimentului.
Portii mai mici, dar cu valoare adaugata mai mare, brutarii cu optiune de servire a mesei, hoteluri cu produse de patiserie proaspat coapte, inghetata artizanala preparata in fata clientului, torturi fara zahar, paine fara gluten sau deserturi fara lactoza, toate acestea sunt doar cateva din tendintele care vor fi prezentate in perioada 28-30 martie, la Arad, in cadrul Expozitiei Internationale GastroPan.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Circa o treime dintre expozantii GastroPan 2019 vor sosi din 22 de tari cu traditie in panificatie, cofetarie si HoReCa, atrasi fiind de potentialul pietei romanesti.
Romania este vazuta de investitori drept tara UE cu cel mai mare consum anual de paine pe cap de locuitor, cu o economie in crestere sustinuta si o piata de alimentatie publica de peste 20.000 de companii care investesc permanent in satisfacerea nevoilor consumatorului modern.
„GastroPan este un adevarat generator de trenduri pentru orice brutarie, cofetarie, patiserie, gelaterie, pizzerie, bar, cafenea, hotel sau restaurant, dar si pentru persoanele dornice sa porneasca o afacere de profil„, mai spun organizatorii.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi