Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Victor Ponta a anuntat schimbarea conducerii ANSVSA

victor-ponta-a-anuntat-schimbarea-conducerii-ansvsa

In deschiderea sedintei de azi a Guvernului, premierul Victor Ponta a amintit despre valul de scandaluri si alerte din industria alimentara. In opinia sa, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a "calcat pe un musuroi de interese", deranjand afacerilor celor care fraudau in industria alimentara. El a mai declarat ca nu e multumit de modul in care Autoritatea a gestionat partea de comunicare si a anuntat ca actuala conducere va fi schimbata.


"Urmaresc cu foarte mare preocupare si ministrul agriculturii, de asemenea, toate semnalele pe care le primim referitoare la siguranta alimentara, la procedurile sanitar-veterinare. Cred ca este un domeniu extrem de important si extrem de sensibil. Pe de-o parte, in ultima luna si jumatate ANSVSA declansand controale a calcat pe un musuroi extrem de mare de interese si de nereguli si e bine ca le constata si ca se iau masuri si voi sustine in totalitate cele mai radicale masuri impotriva celor care nu respecta standardele. Pe de alta parte, riscam sa cadem intr-o panica nationala si europeana si sa constatam ca nimic nu mai putem sa mai consumam", a declarat Victor Ponta.

El a sublinia faptul ca o comunicare mai buna a Autoritatii este necesara pentru a nu induce panica, dar si pentru a demonstra ca sistemul sigurantei alimentare functioneaza bine in Romania.

Pana la alegerea noii conduceri, interimatul ANSVSA va fi preluat de actualul vicepresedinte, Vladimir Manastireanu, presedintele Mihai Turcanu demisionand din functie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Am avut o discutie cu ministrul agriculturii, cu presedintele ANSVSA. Vom lua astazi masuri de reorganizare a conducerii ANSVSA, in asa fel incat, pe de-o parte, sa avem o comunicare mai buna, mai eficienta, pe de alta parte, sa avem niste proceduri mai clare, sa nu ne trezim ca explodeaza doua, trei sau cinci lucruri in acelasi timp. Este un domeniu care, in ultimii ani, nu a fost suficient de bine, poate, controlat. Cred ca trebuie sa, repet, pe de-o parte, sa fim foarte stricti in ceea ce facem, sa aratam credibilitate si seriozitate; pe de alta parte, nu trebuie sa nastem panica. Niciuna nici alta nu sunt ideale si trebuie sa luam masuri. Din acest punct de vedere, v-am zis, o sa avem o alta conducere la ANSVSA si o sa incercam impreuna, pentru mine ca prim-ministru este extrem de important ca acest domeniu sa functioneze foarte bine si sa aratam, pe plan national, pentru populatia Romaniei, si pe plan european pentru toti cei care beneficiaza de exporturi din Romania, ca exista un sistem care functioneaza perfect", a mai precizat premierul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016