Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Firmele pot depune declaratia unica privind plata obligatiilor fiscale in perioada 7-25 februarie


Firmele vor putea depune incepand cu data de 7 februarie declaratia unica privind plata contributiilor sociale si a impozitului pe venit aferente lunii ianuarie, data limita fiind 25 februarie, a anuntat luni Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
"Agentia Nationala de Administrare Fiscala informeaza ca depunerea declaratiei unice privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate (Formular D112) poate fi facuta de la data de 7 februarie, ora 9.00, termenul limita fiind 25 februarie pentru obligatiile declarative aferente lunii ianuarie 2011", se arata intr-un comunicat al ANAF.

Conducerea ANAF a decis ca firmele sa poata simula depunerea D112 in perioada 31 ianuarie (incepand cu ora 8.00) - 4 februarie (pana la ora 14.00), declaratia urmand sa fie procesata ca si cand operatiunea ar fi reala astfel incat sa se permita verificarea tuturor elementelor depunerii electronice.

Potrivit ANAF, orice operatiune realizata inainte de data de 7 februarie nu va fi considerata depunere efectiva. La incheierea perioadei de exersare, sistemul informatic va fi reinitializat, respectiv vor fi sterse fisierele si golite bazele de date create in perioada simularii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

ANAF reaminteste ca, incepand cu obligatiile declarative aferente lunii ianuarie, cu termen de declarare la 25 februarie 2011, contribuabilii care au calitatea de angajatori sau asimilati vor utiliza un singur formular (D112) privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, formular ce va fi transmis numai autoritatii fiscale competente.

Pana la data de 1 iulie 2011 contribuabilii vor putea depune noul formular fie prin intermediul internetului, fie la ghiseu prezentand o anexa semnata si stampilata, iar celelalte informatii livrate pe suport electronic.

"Precizam ca depunerea prin internet presupune achizitionarea unui certificat digital calificat de semnatura electronica emis de furnizorii autorizati (CertSign, DigiSign sau TransSped) si inrolarea acestuia la organele fiscale. Dupa data de 1 iulie, depunerea prin internet devine obligatorie", se mai arata in comunicat.

Procedura declaratiei unice a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2011.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016