Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Pentru a adauga un anunt in Anunturi Gratuite trebuie sa fiti autentificat.
Daca nu aveti deja cont click aici pentru inregistrarea unui cont GRATUIT.

C H I N A


DETALII

CHINA: BEIJING – LUOYANG – XIAN – SHANGHAI – HANGZOU -
GUILIN - HONG KONG – MACAO

“O tara doua sisteme !” Un mare imperiu devenit o mare putere economica. Este o excursie unde veti lua contact cu 3.000 de ani de istorie zbuciumata, de cultura si traditii, care si-au pus amprenta asupra unui prezent ce impresioneaza intreaga lume prin ritmul si calitatea dezvoltarii economice si sociale.

Perioada: 28.08 – 14.09. 2009

ZIUA 01 / 28.08. 2009: BUCURESTI
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Otopeni, la ora 17:00. Plecare spre Istanbul cu avionul companiei Turkish Airlines - TK 1446 ( 18:55 / 20:10 ) si mai departe spre Beijing cu TK 20 ( 23:20 / 13:20 ).
ZIUA 02 / 29.08. 2009 : BEIJING
Dupa sosire, intalnire cu reprezentantul local care va insoti grupul pentru transfer si tur de oras care include Templul Cerului ( sec.15, dinastia Ming si Qing ) si celebra piata Tian’anmen, cea mai mare din lume. Cina si cazare la Ping An Fu Hotel Beijing 3*.
ZIUA 03 / 30.08. 2009 : BEIJING
Mic dejun. Excursie la Badalin ( situat la 80 km de Beijing ) pentru a vedea Marele Zid, simbolul Chinei antice, cu o lungime de 6.000 km ( fara teleferic ). Vizita la unul din mormintele dinastiei Ming si la Calea Spiritelor de la Changling. Vizita la o fabrica de cloazoneuri. Dejun in cursul vizitelor. Cina la celebrul restaurant “Rata pekineza”.. Cazare.
ZIUA 04 / 31.08. 2009 : BEIJING -LUOYANG
Mic dejun. Vizitarea Palatului Imperial ( Orasul Interzis ), construit de imparatul Yongle ( acelasi care a construit si Templul Cerului ) si unde au locuit 24 de imparati din dinastia Ming si Qing si care, cu cele 9.000 de camere, este cel mai mare din lume; se continua cu Colina Carbunelui ( o superba gradina imperiala ) si cu Palatul de Vara, supranumit “Gradina Undelor Clare”, chintesenta arhitecturii gradinilor chinezesti. Dejun in timpul vizitelor. Transfer la gara pentru plecare la ora 21:00 cu trenul la Luoyang ( vagon de dormit , in cusete cu 4 locuri ).
ZIUA 05 / 01.09. 2009 : LUOYANG
Sosire la ora 08:22 la Luoyang ( unul din cele 7 orase imperiale ale Chinei ). Transfer la hotel. Mic dejun. Vizita la Templul Calului Alb, grotele de la Longmen, tezaur al artei buddhiste, cu cele 100.000 statui ale lui Buddha. Dejun in timpul vizitelor. Cazare la hotelul “Xin Youyi” 3*.
ZIUA 06 / 02.09. 2009 : LUOYANG – XI’AN ( autocar )
Mic dejun. Vizitarea muzeului orasului. Plecare cu autocarul la Xi’An. Sosire in fosta capitala a Chinei ( timp de 1.062 de ani , sub 13 dinastii ) unde incepea celebrul drum al matasii. Cina si cazare la Xi’An Hotel 3*.
ZIUA 07 / 03.09. 2009 : XI’AN
Mic dejun. Se viziteaza Muzeul “ Padurii de tablite din piatra ” ( cea mai veche biblioteca din China), zidul de incinta a orasului ( singurul conservat in intregime din China ), sapaturile de la mormantul primului imparat alChinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. Dejun in timpul vizitelor la celebrul restaurant “ Palatul Imparatului Tang ”. Cazare la Xi’an.
ZIUA 08 / 04.09. 2009 : XI’AN
Mic dejun. Dimineata se viziteaza Marea Moschee din cartierul musulman, un atelier de artizanat in jad si Pagoda Gastii Salbatice. Dejun in timpul vizitelor. Cazare la XI’AN.
ZIUA 09 / 05.09. 2009 : XI’AN - HANGZHOU (AVION)
Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare la ora 09.00 cu avionul la Hangzhou, supranumit Paradisul Terestru. Sosire la ora 10.45. Se viziteaza Templul Lingyan ( sec.4 ) si Pagoda celor 6 armonii. Cina si cazare la Hotelul Baihehua 3*.
ZIUA 10 / 06.09. 2009 : HANGZHOU – SHANGHAI ( tren )
Mic dejun. Se viziteaza resedinta unui Mandarin huxueyan si Muzeul farmaciei chineze. Dejun in timpul vizitelor. Transfer la gara si plecare la ora 14:45 la Shanghai. Sosire la ora 16:50 la Shanghai, cel mai mare oras al Chinei, situat la malul Marii Orientale, pe fluvial Huangpu. Transfer la Zhao An Hotel 3*. Cazare.
ZIUA 11 / 07.09. 2009 : SHANGHAI
Mic dejun. Se viziteaza Muzeul Nou, cartierul Bund, simbolul orasului, cu zgarie-nori si palate de-a lungul fluviului Huangpu, Templul lui Buddha de Jad. Dejun in timpul vizitelor. Seara se vizioneaza celebrul spectacol de acrobatie din Shanghai. Cazare.
ZIUA 12 / 08.09. 2009 : SHANGHAI
Mic dejun. Zi libera. Posibilitate de excursie optionala la Suzhou, oras vechi de 2.500 de ani si unul din cele mai faimoase centre culturale ale Chinei (autocar dus /intors, vizita satului tipic Tongli, cu dejun inclus); se viziteaza Gradina Maestrului, Gradina Politicii celor Simpli si o fabrica de matase ( 55 $/pers.). Cazare la Shanghai.
ZIUA 13 / 09.09. 2009 : SHANGHAI – GUILIN ( avion )
Mic dejun. Dimineata se viziteaza Gradina Mandarinului Yu: plimbare in cartierul vechi si pe celebra strada comerciala Nanking. Dejun tipic la restaurantul mongolez. Transfer la aeroport si plecare la ora 16:50 la Guilin, unul din cele mai pitoresti si mai spectaculoase locuri din China. Sosire la ora 19:00, transfer si cazare la hotelul Fubo 3*.
ZIUA 14 / 10.09. 2009 : GUILIN – HONG KONG ( avion )
Mic dejun.Transfer in port si croaziera pe Fluviul Li cu dejun la bord. Dupa amiaza se ajunge la Yangshuo. Timp liber pentru a vizita piata din aceasta localitate. Intoarcere la Guilin cu autocarul pentru a admira peisajul unic si culturile de orez. Transfer la aeroport si plecare la ora 19:00 la Hong Kong, fost dominion britanic dupa razboiul opiului din anul 1840 si intrat in componenta statului chinez in anul 1997. Sosire la ora 20:00 si transfer la hotelul “Metropark Kowloon” 3*.
ZIUA 15 / 11.09. 2009 : HONG KONG
Mic dejun. Jumatate de zi tur de oras: Colina Victoria (faimoasa zona rezidentiala de lux, unde de la altitudinea de 554 m se admira o frumoasa panorama asupra orasului si a insulelor din jur), Golful Rusinii, Stanley market, satul de pescari Aberdeen. Dejun la celebrul restaurant “Jumbo”. Seara, transfer in port pentru plecare in “Croaziera Asfintitului” pe insula Lama. Cina traditionala cu fructe de mare. Intoarcere la hotel . Cazare la Hong Kong.
ZIUA 16 / 12.09. 2009 : HONG KONG – MACAO – HONG KONG ( vapor )


Mic dejun. Zi dedicata excursiei la Macao, fosta colonie portugheza pana in anul 1999 ( dus/intors cu vaporul ). Se viziteaza ruinele Bisericii Sf. Paul, Biserica Penha, Cazinoul Lisboa, Templul Zeitei A-Ma, Piata Senatului, Poarta Barierei, Templul Kun. Dejun in timpul vizitelor. Intoarcere la hotel. Cazare la Hong Kong.
ZIUA 17 / 13.09. 2009 : HONG KONG
Mic dejun. Timp liber. Camerele se elibereaza la ora 12:00, iar bagajele se depun la camera de bagaje. Seara, transfer la aeroport si zbor spre Istanbul cu TK 71 ( 23:05 / 05:55 ).
ZIUA 18 / 14.09.2009 : BUCURESTI
Plecare din Istanbul spre Bucuresti cu zbor TK 1443 ( 08:25 / 09:45 ).

TARIF : 900 EUR + 1.990 USD / loc in camera dubla / Supliment single: 600 USD
( tariful este valabil pentru un grup minim de 20 de turisti )

TARIFUL INCLUDE :
- transportul extern cu avioane ale companiei Turkish Airlines
- transportul intern cu autocar, tren, vapor sau avion conform programului
- 15 nopti cazarea in hoteluri de 3*, clasificate conform standardelor chinezesti, cu mic dejun bufet international (conform program)
- in fiecare zi dejun sau cina, conform programului, mancare traditionala chinezeasca, care include si un pahar de bautura racoritoare, mai putin la dejunurile din Hong Kong si Macao
- toate transferurile aeroport-hotel-aeroport, hotel-gara- hotel, hotel-port-hotel, conform programului
- tururile de oras cu ghizi locali si intrarile la toate obiectivele turistice din program
- 1 cina la restaurantul “Rata Pekineza” din Beijing ( fara bauturi ); 1 cina cu fructe de mare pe insula Lama ( fara bauturi )
- spectacol de acrobatie la Shanghai
- croaziera pe fluviul Li, la Guilin; croaziera la insula Lama
- excursie de o zi cu vaporul la Macao si vizita cu ghid local si autocar; dejun inclus
- ghizi locali pentru vizite
- conducator de grup roman
- taxa de viza pentru China
- asigurarea agentiei pentru insolvabilitate si/sau faliment.

TARIFUL NU INCLUDE :
- taxele de aeroport, care se platesc o data cu pretul excursiei ( 275 euro /pers. - pot suferi modificari )
- bauturile de orice fel de la cele doua cine; dejunul si cina din ziua libera de la Shanghai
- excursiile optionale
- bacsisuri pentru ghizi, soferi, bagajisti : 30 usd/pers. (se vor achita cel mai tarziu conducatorului de grup la sosire)
- taxe de plecare de pe aeroporturi ( numai daca este cazul )
- asigurarea medicala obligatorie
- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

ACTE NECESARE PENTRU VIZA :
- pasaport valabil inca 6 luni de la terminarea excursiei / 2 foto color tip pasaport

CONDITII DE INSCRIERE :
- termen limita de inscriere: 15. 07. 2008 cu plata unui avans min. de 50% din pretul excursiei
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 45 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »

OBSERVATII :
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile respective si ca atare respecta standardele locale
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de ambasada
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- c/v excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 %
- prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Anuntul a fost adaugat in...


DATE DE CONTACT

Nume prenume daltravel daltravel
Localitate Bucuresti
Judet Bucuresti
Telefon 0213197062
Fax 0213197063
Email contact@daltravel.ro
Web www.daltravel.ro

ALTE ANUNTURI adaugate de daltravel

Acest utilizator nu mai are alte anunturi adaugate!

Ultimele anunturi gratuite adaugate

Momentan nu sunt anunturi adaugate in acesta sectiune! Fii primul care adauga un anunt in sectiunea Anunturi GRATUITE, domeniul !

Inregistrare utilizator Pentru a adauga un anunt in sectiunea Anunturi GRATUITE trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti deja cont click AICI pentru inregistrare.

 
Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere".


Articole recomandate

Selecteaza judetul:
Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016