Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Pentru a adauga un anunt in Anunturi Gratuite trebuie sa fiti autentificat.
Daca nu aveti deja cont click aici pentru inregistrarea unui cont GRATUIT.

R E V E L I O N C A R A I B I A N - REPUBLICA DOMINICANA si CUBA


R E V E L I O N  C A R A I B I A N - REPUBLICA DOMINICANA  si  CUBA DETALII

R E V E L I O N C A R A I B I A N
REPUBLICA DOMINICANA si CUBA


Va invitam sa traversati puntea dintre ani in ritmuri de merengue si bachata, in mijlocul peisajelor paradisiace din Republica Dominicana, “cel mai frumos loc de pe pamant” asa cum a apreciat-o la vremea sa, Cristofor Columb, sa va delectati apoi cu savoarea si culoarea locala a povestilor despre istoria romului si mestesugul trabucului din Cuba lui Fidel, atunci cand veti strabate insula care vibreaza in ritmuri de samba.

Perioada : 28.12.2009 – 12.01.2010

ZIUA 1 / 28.12.2009: BUCURESTI – PUNTA CANA
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda la ora 05:00. Plecare la Paris cu Air France
AF 1089 (06:50 / 09:00) si mai departe spre Punta Cana cu AF 490 (13:50 / 17:45). Dupa sosire, intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotelul “Occidental Grand Flamenco Punta Cana” 4* (sau similar). Cocktail de bun venit. Cina si cazare la hotel in regim all inclusive.
ZIUA 2 / 29.12.2009 : PUNTA CANA – ALTOS DE CHAVON – INSULA SAONA
Posibilitate de excursie optionala de 1 zi, la Altos de Chavon si Saona Island. Se viziteaza mai intai un faimos sat de artizani, Altos de Chavon, o reconstructie fidela a unui sat mediteranean de pescari din sec. XVII. Se continua cu imbarcarea in salupe rapide cu care se merge spre Insula Saona, o perla a Caraibelor cu ape de culoare turcoaz si plaje acoperite cu nisip alb. Dupa un barbeque servit pe plaja (sunt incluse si bauturile), va veti intoarce spre port in ritm de merengue pe puntea unui catamaran. Transfer la hotel. (105 usd/pers.)
ZIUA 3 / 30.12.2009: PUNTA CANA – PENINSULA SAMANA (CASCADA LIMON)
Posibilitate de excursie optionala de 1 zi, cu avionul in Peninsula Samana, situata in nordul Republicii Dominicane. In acest adevarat safari, veti admira padurea tropicala cu uimitoarele ei peisaje intr-o minunata plimbare calare pe cai, va veti putea scalda in apele cristaline ale spectaculoasei cascade Limon, cu o cadere de 45 m. si veti vizita o ferma unde se poate vedea cum se cultiva, cum se recolteaza si se prepara cacaoa si ciocolata. Dejun si bauturi incluse. Spre seara intoarcere la hotel. (175 usd )
ZIUA 4 / 31.12.2009: PUNTA CANA
Zi dedicata relaxarii sau activitatilor individuale. In acest peisaj tropical, intr-o atmosfera de neuitat, ne vom ura “La Multi Ani – 2010!”. Cina speciala de Revelion cu muzica si multa buna dispozitie la restaurantul hotelului.
ZIUA 5 / 01.01.2010: PUNTA CANA – MANATI PARK
Posibilitate de excursie optionala la Manati Park, un parc ecologic unde veti face cunostinta cu trecutul insulei, cu primii locuitori, cu flora si fauna sa. In satul Taino, al carui nume vine din timpuri stravechi, veti admira o interesanta rezervatie naturala pentru animale salbatice si o gradina botanica. Veti fi participanti la un spectacol cu papagali, delfini si lei de mare si chiar veti putea inota cu delfinii. Transfer la hotel. ( 105 usd/pers.)
ZIUA 6 / 02.01.2010: PUNTA CANA – LA ROMANA – CONUCO – SANTO DOMINGO
Mic dejun. Parasim frumoasa statiune Punta Cana pentru a ajunge in capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo. Vom opri in drum la La Romana, pentru vizitarea pesterii Las Maravillas (faimoasa pentru picturile rupestre). O data ajunsi in capitala, vom servi dejunul la Restaurantul Conuco unde vom fi delectati cu muzica si dansuri traditionale. Ziua continua cu turul orasului Santo Domingo, cel mai vechi oras din “Lumea Noua”, ce pastreaza inca vie amintirea inceputurilor coloniale din timpul lui Cristofor Columb. Se vor vizita, printre altele Catedrala si Alcazar de Colon. Cazare la hotelul Santo Domingo 5* (sau similar).
ZIUA 7 / 03.01.2010: SANTO DOMINGO – HAVANA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecare spre Havana cu zbor CU 201 (13:35 / 16:00). Dupa sosire, intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotelul NH Parque Central 5* (sau similar), situat in zona centrala. Cina si cazare. Pentru a ne familiariza cu noile ritmuri de samba care au facut Cuba faimoasa, putem participa optional la spectacolul de renume mondial “Tropicana Show” (80 euro/pers.; transfer si ghid inclus).
ZIUA 8 / 04.01.2010: HAVANA
Mic dejun. Turul Havanei sau capitala contrastelor, unde vechiul si noul se impletesc intr-un frumos tango arhitectural. Turul include vechea Havana, declarat patrimoniu UNESCO in anul 1982: Muzeul Capitanilor Generali, Piata Catedralei, Piata Veche, Targul Mestesugarilor, Fundatia Havana Club (vizita si degustare), Capitoliul, Piata Revolutiei si o fabrica de tigarete unde veti putea vedea in detaliu procedeul confectionarii celor mai rafinate si aromate tigarete si trabucuri. Vom vizita apoi Casa Memoriala a faimosului scriitor Ernest Hemingway, loc unde acesta a locuit in timpul sederii in Cuba. Dejunul se serveste la restaurantul preferat a lui Ernest Hemingway din satul de pescari Cojimar. Intoarcere la hotel pentru cazare.
ZIUA 9 / 05.01.2010: HAVANA – PINAR DEL RIO – HAVANA
Mic dejun. Plecare spre celebra Vale Vinales localizata in provincia Pinar del Rio la o distanta de aproximativ 140 km vest de Havana. In drum vom vizita Pestera Indianului, un spectaculos complex de galerii subterane modelate in diverse forme de apele raului ce serpuieste aici printre versanti. Traditia spune ca atunci cand veti intra in pestera, daca veti fi picurati pe frunte de apa care se scurge pe peretii pesterii, veti avea noroc tot restul vietii. Dejun la restaurantul “Palenque de Los Cimarrones”. Se va face un popas la “Mirador Los Jasmines” pentru a admira peisajul vaii Vinale, dupa care ne vom intoarce la Havana pentru cazare.
ZIUA 10 / 06.01.2010: HAVANA – SANTA CLARA – TRINIDAD
Mic dejun. Parasim Havana si ne deplasam spre Santa Clara, oras legat de numele celebrului revolutionar Che Guevara. Turul orasului include vizitarea monumentelor “Mausoleul Che Guevara” si “Tren Blindado”. Plecare apoi spre Trinidad, oras fondat in 1514, aflat sub protectia Unesco datorita arhitecturii predominant neo clasica si baroca, unde vizitam (numai daca timpul permite) Muzeul Romantic (fostul Palat colonial al orasului), Casa Alfarero (Casa Olarului) si unde optional, veti avea posibilitatea de a servi un cocktail in taverna Canchanchara. Cina si cazare la Trinidad Hotel 4*.
ZIUA 11 / 07.01.2010: TRINIDAD – TOPES DE COLLANTES – CIENFUEGOS – VARADERO.
Mic dejun. Deplasare spre Topes de Collantes, cea mai frumoasa rezervatie natrurala a Cubei, situata la 800 de m altitudine deasupra marii, in masivul Sierra del Escambrai, unde s-au dezvoltat importante centre de tratament medical. Vizitarea parcului va include o plimbare cu camioane rusesti, pana la Gunayara si o plimbare pedestra pana la Casa Galenga unde servim si dejunul. Se pleaca apoi spre frumosul Cienfuegos, numit si Perla Sudului, oras fondat de francezi in anul 1819; vizita include:Promenada Prado, Parcul Jose Marti si Teatrul Terry. Deplasarea continua apoi spre celebra statiune Varadero. Cina si cazare in regim all inclusive la hotelul Melia Varadero 5* ( sau similar ).
ZIUA 12 / 08.01.2010: VARADERO
Timp liber la dispozitie pentru activitati optionale sau plaja la hotel; cazare si masa in regim all inclusive.
ZIUA 13 / 09.01.2101: VARADERO
Timp liber la dispozitie pentru activitati optionale sau plaja la hotel; cazare si masa in regim all inclusive.
ZIUA 14 / 10.01.2010: VARADERO
Timp liber la dispozitie pentru activitati optionale sau plaja la hotel; cazare si masa in regim all inclusive.
ZIUA 15 / 11.01.2010: VARADERO – HAVANA – PARIS
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Havana pentru plecarea catre Paris cu zborul Air France 479 (20:25 / 11:05)
ZIUA 16 / 12.01.2010: PARIS – BUCURESTI
Zbor catre Bucuresti AF 2278 (15:30 / 19:20).

TARIF : 2.120 EURO + 1.220 USD / loc in camera dubla
200 EURO + 210 USD / Supliment single
(tariful este valabil pentru min. 25 persoane; daca grupul este format din min 20 persoane tariful se majoreaza )

TARIFUL INCLUDE:
- zbor intercontinental cu compania Air France pe ruta Bucuresti – Paris – Punta Cana / Havana – Paris – Bucuresti
- zbor local cu compania Cubana de Aviacion de la Santo Domingo la Havana
- transport local cu autocar / minibus dotate cu aer conditionat
- 6 nopti cazare in Republica Dominicana in hoteluri de 5* si 4*
- 8 nopti cazare in Cuba in hoteluri de 5*
- regim de masa: demipensiune sau all inclusive conform program
- cina festiva de revelion
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- ghizi locali
- conducator de grup roman
- asigurarea agentiei in caz de insolvabilitate / faliment

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport: Air France 360 euro/pers.si Cubana de Aviacion 115 euro/pers , care se platesc o data cu excursia
- taxa viza Cuba: 30 usd/pers.
- taxa de iesire din Cuba: 35 euro/pers (se plateste la fata locului)
- cartea turistica pentru intrarea in Republica Dominicana: 15 usd/pers.
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri 5 USD/zi, pentru ghizi si soferi (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- asigurarea medicala obligatorie
- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)
- taxele de iesire din tarile vizitate, care se achita local; in prezent in Cuba se achita pe aeroport: .......
- excursiile optionale (tarifele sunt valabile pt. un nr. de 25 participanti)
● Excursie de 1 zi (dejun si bauturi incluse) la Altos de Chavon si Insula Saona: 105 usd/pers.
● Excursie de 1 zi (dejun si bauturi incluse) cu avionul in Peninsula Samana:175 usd/pers.
● Manati Park, vizita, spectacol si inot cu delfinii; 105 usd/pers.
● spectacol de samba de renume mondial "Tropicana Show”: 90 euro/pers.
ACTE NECESARE :
- pasaport valabil min. 6 luni de la data inceperii calatoriei

CONDITII DE INSCRIERE :
- termen limita de inscriere: 20.10.2009 cu plata unui avans de 50% din tariful excursiei
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii.
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

OBSERVATII :
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si securitate in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- c/v excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 %
- prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

Anuntul a fost adaugat in...


DATE DE CONTACT

Nume prenume daltravel daltravel
Localitate Bucuresti
Judet Bucuresti
Telefon 0213197062
Fax 0213197063
Email contact@daltravel.ro
Web www.daltravel.ro

ALTE ANUNTURI adaugate de daltravel

Acest utilizator nu mai are alte anunturi adaugate!

Ultimele anunturi gratuite adaugate

Propunere de împrumuturiBraila» Constructii/Amenajari/Mobilier » Accesorii si materiale auxiliare pentru constructii

Nr. vizualizari: 46 Publicat la: 22 Oct. 2020 13:40:34 Valabil pana la: 21-Nov-2020

Bună Sunt Erika Gabler, finanțatoare și antreprenor. Vin să vă ofer împrumuturi cu o rată de rambursare de 3%. Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, fără probleme, atunci...

Propunere de împrumuturiCalarasi» Agricultura/Animale » Agronomie

Nr. vizualizari: 50 Publicat la: 22 Oct. 2020 13:32:32 Valabil pana la: 21-Nov-2020

Bună Sunt Erika Gabler, finanțatoare și antreprenor. Vin să vă ofer împrumuturi cu o rată de rambursare de 3%. Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, fără probleme, atunci...

Propunere de împrumuturiBihor» Agricultura/Animale » Agricultura

Nr. vizualizari: 50 Publicat la: 22 Oct. 2020 13:31:38 Valabil pana la: 21-Nov-2020

Bună Sunt Erika Gabler, finanțatoare și antreprenor. Vin să vă ofer împrumuturi cu o rată de rambursare de 3%. Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, fără probleme, atunci...

Vand Ferma Agricola judetul Arges 1550 HAArges» Agricultura/Animale » Agricultura

Nr. vizualizari: 41 Publicat la: 20 Oct. 2020 20:41:47 Valabil pana la: 19-Nov-2020

Consultant pentru investitii vand ferma agricola la cheie, 150 in proprietate, 1400 ha in arenda, extindere la 5000 ha.

Vand Ferma Agricola judetul Braila 1550 HABraila» Agricultura/Animale » Agricultura

Nr. vizualizari: 32 Publicat la: 20 Oct. 2020 20:39:18 Valabil pana la: 19-Nov-2020

Consultant pentru investitii vand ferma agricola la cheie, 400 ha in proprietate, 1150 ha in arenda, baza agricola, utilaje, sistem pentru irigatii.

Cel mai sigur împrumut: marie58pop@gmail.com Telefon +33638503596,Whatsapp +33638503596 , viber +33638503596Caras Severin» Agricultura/Animale » Afaceri agricole

Nr. vizualizari: 71 Publicat la: 19 Oct. 2020 06:54:53 Valabil pana la: 18-Nov-2020

Alo. Sunt Pop Marie, acord credite sau investiții private pe termen scurt și lung. Oricine este serios și de încredere poate obține împrumuturi care variază între 2000 €...

Cel mai sigur împrumut: marie58pop@gmail.com Telefon +33638503596,Whatsapp +33638503596 , viber +33638503596Harghita» Agricultura/Animale » Agricultura

Nr. vizualizari: 35 Publicat la: 19 Oct. 2020 06:53:31 Valabil pana la: 18-Nov-2020

Alo. Sunt Pop Marie, acord credite sau investiții private pe termen scurt și lung. Oricine este serios și de încredere poate obține împrumuturi care variază între 2000 €...

Ai nevoie de un împrumut?Cluj» Servicii/Consultanta » Comert International

Nr. vizualizari: 81 Publicat la: 09 Oct. 2020 20:05:55 Valabil pana la: 08-Nov-2020

Ai nevoie de un împrumut? Cauti Finante? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns în locul potrivit. Oferim împrumuturi la o dobândă...

Propunere de împrumuturiBucuresti» Imobiliare/Mobiliare » Credite Imobiliare

Nr. vizualizari: 82 Publicat la: 09 Oct. 2020 11:52:21 Valabil pana la: 08-Nov-2020

Propunere de împrumuturi între persoane fizice Aveți nevoie de un împrumut urgent, fiabil, fără stres și sunteți serios? Dacă da, atunci ați ajuns la locul potrivit. Ia-l...

CREDIT-FINANTARE-IMPRUMUT» Birotica/Papeterie » Accesorii scolare

Nr. vizualizari: 100 Publicat la: 07 Oct. 2020 22:57:25 Valabil pana la: 06-Nov-2020

Bună ziua, visezi să fii un fermier grozav, ai nevoie de mai mult spațiu pentru a-ți extinde cultura, terenurile de reproducere și multe altele. Banca refuză să vă acorde un împrumut....

CREDIT-FINANTARE-IMPRUMUTCluj» Electrice/Electronice » Aer Conditionat

Nr. vizualizari: 46 Publicat la: 07 Oct. 2020 22:51:27 Valabil pana la: 06-Nov-2020

Vă oferim credit integral în 24 de ore. Pentru un împrumut rapid, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. E-mail: demand.credit30@gmail.com WHATSAAP: +33 751 814 212

IMPRUMUT PENTRU ACHIZIȚIA CATERERILOR AGRICOLEBrasov» Chimicale/Cauciucuri » Adezivi, Cleiuri, Gelatine

Nr. vizualizari: 52 Publicat la: 07 Oct. 2020 22:44:46 Valabil pana la: 06-Nov-2020

Ești fermier, ai nevoie de mai multe instrumente de lucru și nu ai banii de care ai nevoie. Nu vă mai faceți griji, vă punem la dispoziție împrumuturi pentru diferitele dvs. nevoi. Cu o...


Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri".Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo
Selecteaza judetul:
INFO TRANS IMPEX
Iasi
THE MAUVE GOLD
Calarasi
SM WOOD PRODCOM
Cluj
FABTECH WOOD SRL
Suceava
SC ONOMEUS SRL
Vaslui
GROUP IMOB | AGENTIE IMOBILIARA BACAU
Bacau
FITOMAG SRL
Brasov
SISTEMPLAST SA
Valcea
IMD HORTICULTURE SYSTEMS SRL
Cluj
GRIMD HORTI SRL
Cluj

Proces fiziologic care consta in patrunderea apei din sol imrpeuna cu sarurile minerale si gazele di ...

Masura in care un caracter se transmite de la o generatie la alta. Sinonim - coeficient de mostenire ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016