Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Pentru a adauga un anunt in Anunturi Gratuite trebuie sa fiti autentificat.
Daca nu aveti deja cont click aici pentru inregistrarea unui cont GRATUIT.

R E V E L I O N CHILE- TAHITI - BORA BORA - MOOREA - ARGENTINA


R E V E L I O N  CHILE- TAHITI - BORA BORA - MOOREA  - ARGENTINA DETALII

R E V E L I O N CHILE- TAHITI - BORA BORA -MOOREA - ARGENTINA

O trecere peste ani intr-o â?? perla tropicala â??, Polinezia Franceza, unde natura vulcanica a creat munti acoperiti de vegetatie luxurianta, insule de corali, plajele de nisip argintiu si ape de clestar, continuata cu un circuit intr-o tara, Chile, in care vechiul si noul se imbina in chip armonios intr-o permanenta vecinatate a Pacificului, finalizata in chip romantic, in capitala tangoului, Buenos Aires, numit si â??Parisul Americii Latineâ??.

Perioada: 28.12.09 - 12.01.2010


ZIUA 1 - 2/ 28 - 29.12.09: BUCURESTI â?? PARIS â?? SANTIAGO
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 18:00. Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 2289 (20:05 / 22:15) si mai departe spre Santiago de Chile cu AF 406 (23:20 / 09:25). Sosire la Santiago de Chile, intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Pauza de refacere pana in jurul pranzului, dupa care urmeaza explorarea capitalei Santiago de Chile care se afla pe malul Anden-ului si la poalele colinei Santa Lucia si care pastraza amintirea imperiului colonial spaniol, fapt care este evident mai ales in centrul orasului. Se porneste in turul panoramic de oras care incepe cu centrul civic unde se viziteaza Palatul Guvernului The Mint. Plimbarea continua in zona comerciala pana la Muzeul Pre-Columbian unde se poate admira o colectie de lucrari Inca, Maya si Azteca. Vizita continua spre unul din locurile istorice ale orasului: Piata Weapon inconjurata de cladiri istorice. Aici se vor trece in revista Muzeul National de Istorie, Cladirea Postei si Catedrala. Din Piata Centrala vom continua turul in autocar de-a lungul Parcului Forest si Dealului St Kitts de unde vom putea admira tot orasul. Optional, cina si spectacol la restaurantul â??Bali Haiâ??. Cazare la Hotel Torremayor 4* (sau similar).
ZIUA 3/ 30.12.2009: SANTIAGO â?? TAHITI
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau vizite la muzee. Transfer la aeroport pentru zbor catre Papette, cu LA 833 (17:20 / 23:20). Intalnire cu reprezentantul local care ne va intampina in mod traditional cu ghirlande de flori si transfer la Hotelul Manava Suite Tahiti pentru cazare.
ZIUA 4/ 31.12.2009: TAHITI â?? BORA BORA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor cu VT 474 (09:10 / 10:00) catre insula paradisiaca Bora Bora, situata in arhipelagul Society Islands care face parte din Polinezia Franceza. De la fereastra avionului vom descoperi â??insula din mijlocul Pacificuluiâ??, cel mai frumos loc de pe pamant. Superlativele nu sunt suficiente pentru a descrie incredibila frumusete a â??Perlei Pacificuluiâ?? si a lagunelor de culoarea turcoazelor ce o inconjoara. Insula de origine vulcanica este de fapt un complex de mici insulate numite â??motuâ??, formate de-a lungul unei bariere de corali din jurul insulei principale. Dupa ce vom ateriza pe micutul aeroport situat pe un motu, vom fi transferati pentru cazare la Bora Pearl Resort. Cazarea se va face in bungalow-uri pe apa, astfel incat sa ne consideram cu adevarat rasfatatii sortii. Pana seara, vom beneficia de timp liber pentru a ne putea â??dezmeticiâ?? in paradisul in care am aterizat. In acest peisaj tropical, intr-o atmosfera de neuitat, ne vom ura â??La Multi Ani â?? 2010!â??. Cina festiva cu focuri de artificii si multa buna dispozitie.
ZIUA 5/ 01.01.2010: BORA BORA
Mic dejun. Zi libera pentru odihna, plaja sau explorari individuale. Insula este un amalgam de nuante de bleu, de la azur pana la albastrul intunecat al oceanului de dupa bariera de corali, totul inconjurand smaraldul intens conferit de vegetatia abundenta a vulcanului Otemanu. Dupa aceasta zi petrecuta in acest loc va veti indragosti pentru totdeauna de aceasta bijuterie a Oceanului Pacific. Cina la hotel.
ZIUA 6/ 02.01.2010: BORA BORA
Mic dejun. Zi libera pentru odihna, plaja sau explorari individuale. Optional: turul insulei si explorarea interiorului insulei, care este fascinant prin aspectul sau vulcanic, cu stanci abrupte si abisuri verticale, cu pante muntoase imbracate intr-o luxurianta vegetatie tropicala. Inconfudabilele lagune si recife de corali ale insulei s-au nascut prin stingerea treptata a vulcanului Otemann. Varfurile Taimann si Pahia, care se inalta mai mult de 665 m deasupra nivelului marii, reprezinta tot ce a mai rams din marginea de nord a craterului. In timpul turului vom descoperi urmele polinezienilor si trecutul recent al Americii GIâ??s. Vom vizita de asemenea o ferma de perle, unde vom putea admira perle de diferite dimensiuni, calitati, culori si forme. Cina la hotel.
ZIUA 7/ 03.01.2010: BORA BORA â?? MOOREA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor cu VT 261 (08:50 / 09:55) catre Moorea, o alta insula tropicala din acelasi arhipelag. "Insula sora" a insulei Tahiti dispune de o laguna intinsa si putin adanca care inconjoara muntii insulei. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotelul Moorea Pearl Resort pentru cazare. Timp liber pentru a descoperi laguna care este renumita atat pentru splendoarea peisajelor, limpezimea apelor si intensitatea apusurilor de soare dar si pentru clima tropicala care te imbie sa lenevesti pe plajele cu nisip fin ca de aur. Cina la hotel.
ZIUA 8/ 04.01.2010: MOOREA
Mic dejun. Zi libera pentru odihna, plaja sau explorari individuale. Optional, turul insulei in care vom descoperi farmecul golfurilor, punctele de belvedere si pitorescul satelor. Dejun si spectacol polinezian.
Cina la hotel.
ZIUA 9/ 05.01.2010: MOOREA â?? TAHITI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor cu VT 1090 (09:15 / 09: 25) spre Tahiti, adesea numita "Insula Iubirii", cea mai mare dintre cele 115 insule care compun Polinezia Franceza, punct international de sosire in arhipelag. Intalnire cu reprezentantul local care ne va insoti intr-un tur complet al insulei, cu opriri la toate atractiile turistice: Oane Tree Hill, ArahohoBlow Hole, cascadele, Muzeul Gauguin, Gradina Botanica si Muzeul Tahiti si al insulelor. Dejun in timpul turului. Transfer la hotelul Manava Suite Tahiti pentru cina si cazare.
ZIUA 10/ 06.01.2010: TAHITI â?? SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, plaja sau cumparaturi. Seara, transfer la aeroport pentru zborul catre Santiago de Chile, zbor LA 834 (00:30 / 18:45).
ZIUA 11/ 07.01.2010: SANTIAGO DE CHILE
Sosire in Santiago de Chile la ora 18:45. Transfer la hotel. Cina si cazare la Hotel Torremayor 4* (sau similar).
ZIUA 12/ 08.01.2010: SANTIAGO â?? VALPARAISO â?? VINA DEL MAR â?? SANTIAGO
Mic dejun. Plecare spre pitorescul oras Valparaiso, bogat in arhitectura autohtona, inspirata de artisti si poeti, declarat de UNESCO in Patrimoniul Cultural al Umanitatii. Acest oras care este situat la 120 km de Santiago de Chile este unul dintre cele mai importante porturi ale tarii, supranumit si â?? San Francisco al Americii de Sud â??, datorita faptului ca orasul este cocotat pe pantele Anzilor, cu fata la Pacific. Se face o oprire in Parcul 21 Mai, unul din punctele cele mai vizitate si de unde se poate vizualiza intregul Golf Valparaiso; se trec in revista Piata Sotomayor, Cladirea Congresului, Piata Oâ??Higgins, strazileAtkinsons si Gervasonii. Drumul continua spre orasul invecinat, Vina del Mar, â??orasul gradinaâ??, cu plajele sale desprinse parca din paradis. Este cea mai importanta statiune din Chile si una din principalele statiuni din America de Sud. Aceasta bijuterie de la Oceanul Pacific se afla la 9 km nord-vest de Valparaiso si ofera toate facilitatile pentru vizitatori, fapt pentru care este cunoscuta sub denumirea de â??Capitala Turismului Chilianâ??. In turul panoramic se trec in revista: Cazinoul, Quinta Vergara si Muzeul de Belle Arte. Dejun in timpul vizitelor. Pe drumul de intoarcere in Santiago se viziteaza Casa Memoriala a poetului Pablo Neruda.
ZIUA 13/ 09.01.2010: SANTIAGO DE CHILE â?? BUENOS AIRES
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor spre Buenos Aires, LA 533 (09:35 / 12:35). Tur panoramic de oras, care incepe cu traversarea Bulevardului 9 Iulie (unul dintre cele mai mari bulevarde din lume), a Bulevardului Santa Fe, Cladirea Guvernului: â??Casa Rosadaâ??, Congresul National, Teatrul Colon, Cabido - Primaria (locul unde a fost initiata miscarea de independenta a Spaniei), Plaza de Mayo, Catedrala Metropolitana, Puerto Madero, cartierul San Telmo (cu cladiri albe cu balcoane din fier forjat), cartierul La Boca (cartier italian cu faimoasa strada care a dat numele celebrului tango - Caminito - inspirat din viata cartierului, cartierul La Racoleta, cartier ce demonstreaza ca Buenos Aires este â??Parisul Americii Latineâ??; in acest cartier se afla si cimitirul unde este inmormantata celebra Evita Peron. Turul ia sfarsit prin Parcul si padurile Palermo, unde s-a dezvoltat o impresionanta zona rezidentiala. Optional, seara, cina cu spectacol de tango argentinian la â??Viejo Almacenâ??. Cazare la Hotel Dazzler Tower Maipu 4* (sau similar).
ZIUA 14/ 10.01.2010: BUENOS AIRES
Mic dejun. Timp liber in Buenos Aires pentru vizite individuale, cumparaturi, etc. Optional, excursie la Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autocarul fata de oras), unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vom primi explicatii despre stilul de viata al gauchos, vom vizita Estancia, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic, tip Asado. In continuare vom asista la un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboy ai Pampasului. Dupa amiaza se va servi cafeaua, dupa care ne vom intoarce in Buenos Aires. Optional, seara, cina cu spectacol de tango argentinian la â??Senor Tangoâ??.
ZIUA 15/ 11.01.2010: BUENOS AIRES â?? BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru explorarea in continuare a orasului Buenos Aires si cumparaturi. Optional, excursie in partea riverana a orasului Buenos Aires cunoscuta sub denumirea de Delta El Tigre. Se navigheaza printre insulele din delta formata de raul Parana. Pe aceste insule se afla piete de fructe, mici hoteluri, locuri pentru practicarea sporturilor nautice. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 415 (19:05 /11:00).
ZIUA 16/ 12.01.2010: BUCURESTI
Sosire la Paris la ora 11:00 si mai departe, plecare spre Bucuresti cu zborul AF 2288 (15:25 / 19:15).

TARIF: 4385 EURO + 595 USD / loc in camera dubla
Supliment single: 1075 EURO + 225 USD
(tariful este valabil pentru un grup de minim 20 turisti)

TARIFUL INCLUDE:
- transport avion cu compania Air France pe ruta Bucuresti â?? Paris â?? Santiago de Chile / Buenos Aires â?? Paris â?? Bucuresti
- zboruri interne: Santiago de Chile â?? Tahiti; Tahiti â?? Bora Bora; Bora Bora â?? Moorea; Moorea â?? Tahiti; Tahiti â?? Santiago de Chile; Santiago de Chile â?? Buenos Aires, cu diverse companii aeriene locale
- 3 nopti de cazare in Santiago de Chile, in hoteluri de 4 stele
- 7 nopti de cazare in Polinezia Franceza, in Lagoon Studio, Overwater bungalow, Garden pool Bungalow
- 2 nopti de cazare in Buenos Aires, in hotel de 4 stele- mic dejun, dejun sau cina (conform programului )
- cina festiva de Revelion
- transferurile, tururile, croaziere si excursiile mentionate in program
- taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport pentru zborurile internationale si zborurile domestice: 485 euro / pers, care se platesc o data cu excursia
- taxa de statiune: 1,26 euro / persoana / zi, care se va plati direct la hotelurile din Tahiti, Moorea si Bora Bora
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri 5 USD/zi, pentru ghizi si soferi (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- asigurarea medicala
- asigurarea storno
- excursiile optionale:
â?? Turul Insulei Bora â?? Bora: 35 euro / persoana
â?? Turul Insulei Moorea: 40 euro / persoana
â?? Excursie la Estancia Santa Susana cu dejun inclus: 55 euro / persoana
â?? Excursie la Delta El Tigre: 30 euro / persoana
â?? Cina in Santiago de Chile la restaurantul â??Bali Haiâ??: 55 euro / persoana
â?? Cina in Buenos Aires la restaurantul â??Viejo Almacenâ??: 60 euro / persoana
â?? Cina in Buenos Aires la restaurantul â??Senor Tangoâ??: 70 euro / persoana

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil inca cel putin 6 luni de la data plecarii

CONDITII DE INSCRIERE :
- termen limita de inscriere: 15.10.08 cu plata unui avans min. de 50% din pretul excursiei
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 45 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »

OBSERVATII :
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare respecta standardele locale
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- c/v excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 %
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

Anuntul a fost adaugat in...


DATE DE CONTACT

Nume prenume daltravel daltravel
Localitate Bucuresti
Judet Bucuresti
Telefon 0213197062
Fax 0213197063
Email contact@daltravel.ro
Web www.daltravel.ro

ALTE ANUNTURI adaugate de daltravel

Acest utilizator nu mai are alte anunturi adaugate!

Ultimele anunturi gratuite adaugate

Ventilator industrial pentru hale, ferme, sere și solariiCluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 3876 Publicat la: 09 Mai 2024 11:31:00 Valabil pana la: 08-Jun-2024

Ventilator trifazic profesional pentru răcire aerului, cu grilaj și jaluzele incluse. Avantaje: - design atrăgător și care reduce pierderile de energie - palete proiectate pentru a da...

Ventilator pentru recircularea si destratificarea aeruluiCluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 3719 Publicat la: 09 Mai 2024 11:25:01 Valabil pana la: 08-Jun-2024

Ideal pentru utilizarea în interiorul fermelor, serelor și solariilor, eficient în mișcarea aerului, silențios și rezistent la mediul umed și coroziv din interiorul acestor structuri....

Solar profesional tip gotic (8m / 9m / 10m)Cluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 3957 Publicat la: 09 Mai 2024 11:21:24 Valabil pana la: 08-Jun-2024

Solarii profesionale de tip gotic cu prețuri începând de la 19€/mp. Solariile de tip gotic au: Latime: 8m / 9m / 10m Lungime: 10-100m Înălțime la coamă: 4,25m -...

Solar profesional tip tunel (latime 6m sau 8m)Cluj» Agricultura/Animale » Sere

Nr. vizualizari: 954 Publicat la: 09 Mai 2024 11:19:50 Valabil pana la: 08-Jun-2024

Solarii profesionale de tip tunel cu prețuri începând de la 13€/mp. Solariile de tip tunel au: Latime: 6m sau 8m Lungime 7,5m pana la 50m Inaltime la coama: 2,95m Inaltime la...


Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016